Risaco
Winkelen

Zonnepanelen voor de boot

 

Heeft u een grote mooie dure jacht, of misschien een kleine sloep. Maar nog geen zonnepaneel om u zelf van stroom te voorzien?

Dan hebben wij DE oplossing voor u. Wij verkopen namelijk de beste zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Tover uw boot in een handomdraai om tot een super moderne zonnepaneel boot. Nu een zonnepaneel boot heeft kunt u uzelf makkelijk en geheel kosteloos voorzien van schone groene stroom. zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken dat u het milieu vervuild met uw stroomverbruik.Vanaf €169,- heeft u al een complete zonnepanelen boot set van maarliefst 50 Watt.

 

Waarom nou juist een zonnepaneel aanschaffen bij VC trade?

– Voordelige prijzen

– Alle verzendingen gaan veilig en betrouwbaar via PostNL.

– U kunt veilig betalen via iDeal, Mister Bancontact of met Paypal.

– En u heeft Recht van ontbinding (het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.)

Dus schaf nu uw nieuw hyper moderne zonnepaneel aan en maak van uw boot een zonnepanelen boot.

Over deze webshop:

Deze webshop biedt hoge kwaliteit producten voor een zeer scherp tarief. Ook wordt de webshop door klanten gemiddeld zeer hoog beoordeeld. Indien u op zoek bent naar een goede service, snelle verzending en een lage prijs, dan is het zeker aan te raden om eens de website te bezoeken.

Het uitgebreide assortiment, waar diverse topmerken te vinden zijn, wordt regelmatig geupdate. Op zoek naar een goed assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding? Zoek niet verder en bezoek de website door op de link onderaan dit artikel te klikken. Indien u vragen heeft met betrekking tot de producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. De klantenservice staat u graag te woord.

http://www.vctrade.nl