Bescherm uw winkel of woning tegen inbraak

Celerol heeft 24 jaar ervaring op het gebied van rolluiken. We hebben een ruim aanbod rolluiken voor winkels en woningen. Wanneer u een winkel heeft is een rolluik onmisbaar. De laatste jaren is gemiddeld 50.000 keer melding gedaan van diefstal. Vaak kiest een inbreker een pand waar het makkelijk is om in te breken. Ramen alleen bieden vaak niet genoeg bescherming tegen inbraak of vandalisme. Met een rolluik creëert u een extra hindernis om uw eigendommen te beschermen. Hiervoor heeft Celerol verschillende inbraakwerende rolluiken.

U heeft de keuze uit:

–        Gesloten rolluik

–        Perfo rolluik

–        Buis rolluik

–        Woning rolluik

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op speciale kokers tot een zelfdragende constructie. Het rolluik is standaard voorzien van een elektrische motor met 230V en heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Nog een paar nuttige tips:

–        Maak gebruik van genoeg verlichting

–        Zorg dat ramen en deuren altijd op slot zijn

–        Zorg voor een anti-inbraakstrip  bij je voor- en achterdeur

Rolluik reparatie

 

Wilt u een rolluik laten repareren? Celerol heeft een 24-uurs storingsdienst die u 7 dagen per week bereikbaar is. Het voordeel van deze service is dat er geen wachttijden zijn en dat u niet doorgeschakeld wordt. U wordt te woord gestaan door een technisch specialist die kennis heeft van zaken. Mocht u een rolluik hebben dat niet goed meer werkt of stuk is, hebben we meestal (of binnen een dag) in onze service auto’s een voorraad van onderdelen. Om storingen in uw rolluik te voorkomen is onderhoud van belang. Door geregeld onderhoud te laten uitvoeren wordt de kans op storingen verminderd. Daarnaast heeft u lagere kosten voor reparaties.

Het werkgebied van Celerol bestaat vooral uit de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Breda, Amsterdam, Papendrecht, Zwijndrecht, Uden, Barendrecht en Spijkenisse.

https://www.celerol.nl/