Risaco

Een opslagruimte in Utrecht met veel voordelen!

Zoekt u een opslagruimte in de omgeving van Utrecht? Kies dan voor de Opslagman! Na lang zoeken kwam ik bij de Opslagman terecht en ik kan u uit ervaring vertellen dat zij altijd met de grootst mogelijke nauwkeurigheid met uw spullen omgaan! De Opslagman biedt daarnaast ook nog eens veel flexibiliteit en is erg betrouwbaar. Niet alleen als het om uw spullen gaat, maar ook als het om de prijs gaat, bij de Opslagman weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Veel flexibiliteit bij deze opslagruimte in Utrecht

Het was zeker geen gemakkelijke klus om een goede opslagruimte in Utrecht te vinden. Gelukkig is het gelukt en goed ook! De Opslagman is erg betrouwbaar staat altijd voor je klaar. Ik had namelijk een vrij grote ruimte gehuurd, maar na een tijdje bleek toch wel dat ik aan een kleinere ruimte ook genoeg had. Ik had verwacht dat dit niet kon of alleen als ik extra zou betalen, maar de Opslagman was erg flexibel! Zij vonden het geen enkel probleem en direct werd onze overeenkomst overgezet naar een kleinere ruimte! Dit scheelde mij best wat geld zonder veel gedoe! Ik kan het erg waarderen hoe de Opslagman dit heeft opgelost!

Een perfecte ophaalservice!

Wat ik ook erg kon waarderen bij de Opslagman, was hun ophaalservice! De spullen die ik wou opslaan bij de Opslagman waren namelijk best lastig te vervoeren in mijn kleine auto. De Opslagman stelde daarom voor om tegen erg scherpe tarieven mijn spullen thuis op te halen met hun bestelbusje en deze naar de opslagruimte in Utrecht te brengen! En alsof dat nog niet genoeg was, zat er ook nog eens een chauffeur bij! En omdat ik niet zo sterk ben, koos ik er ook voor om een extra verhuizer te huren. Die verhuizer kostte mij maar 20 euro per uur!

Ontzettend tevreden!

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de service die de Opslagman aan mij verleend heeft. Alles ging snel, makkelijk en op een nette manier waardoor ik met een erg goed gevoel mijn spullen in de opslagruimte achterliet. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van een opslagruimte van de Opslagman!