Gevelbekleding met steenstrips: wat maakt het mogelijk?

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips, wat is het en wat maakt het mogelijk? Thermosteen wordt in Nederland, België en Luxemburg al geruime tijd in de gevelisolatie en gevelafwerking gebruikt. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 dé importeur van Thermosteen en richt zich voornamelijk op woningbouwverenigingen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.

Besparen op uw stookkosten? Kies voor gevelbekleding met steenstrips!

Wilt u besparen op uw stookkosten? Kies dan voor gevelbekleding met steenstrips! Daarmaa betaalt u nooit te veel voor uw energie. Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van een kwalitatief gevelisolatiesysteem van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Gevelbekleding met steenstrips voor woningbouw, architect en andere onroerendgoedbezitters

Overweegt u om gevelbekleding met steenstrips aan te schaffen? Als particulier voor uw eigen woning, of als bedrijf in de woningbouw, als architect of als andere onroerendgoedbezitter? Isoklinker Nederland, specialist in gevelbekleding, beschikt over een groot assortiment en levert u de producten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld Thermosteen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en de integratie van stenen en isolatie in één kwalitatief gevelisolatiesysteem. U kunt hier dus als zakelijke klant én als particuliere klant terecht! De specialist levert de gevelbekleding met steenstrips en op die manier worden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo profiteert iedereen van de uitstekende service van de echte specialist.