Categoriearchief: Zakelijk

NLP practitioner training

Heb je besloten dat het tijd is om energie in jezelf te steken? In je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling? Deze beslissing is een mooie eerste stap, maar het vergt wel enige actie. Als je vastloopt op bepaalde vlakken in je leven, dan weet je vaak niet hoe je hier uit moet komen. Mensen schieten makkelijk in de denkmodus en dit belemmert je in het daadwerkelijke doen. Met een NLP practitioner training van de 1e-verdieping leer je je eigen patronen hierin herkennen, zodat je ze kunt veranderen. Dit opent deuren naar het behalen van je doelen.

Opleiding Systemisch werk

Systemisch werk is een andere training die je kunt volgen bij de 1e-verdieping. Ook hierin wordt aandacht besteedt aan de dagelijkse dingen waarin mensen vastlopen. Je kunt hierbij denken aan werk, relaties of de opvoeding van je kinderen. Als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, in plaats van lekker in het leven te staan, dan kan Systemisch werk je helpen om de regie weer terug te krijgen. Wat doe je in bepaalde situaties en waarom werkt dit belemmerend? Op deze en andere vragen wordt een antwoord gezocht tijdens de training Systemisch werk.

1e-verdieping voor iedereen

Opleidingen en trainingen bij de 1e-verdieping zijn er voor iedereen die verdieping wil in zijn leven. Of je nu een professional bent die zichzelf wil verbeteren op het gebied van werk, of gewoon voor jezelf wil werken aan je ontwikkeling. Wij hebben voor iedereen een geschikte cursus. Ook een workshop bijwonen is mogelijk. Dit is een goede manier om te kijken of het onderwerp je aanspreekt en of je wel op je plek zit. Als je niet precies weet wat jij nodig hebt, dan gaan we graag persoonlijk met je in gesprek over wat je precies uit de training wil halen.

https://www.1e-verdieping.nl

Een audio- of videoproductie die de juiste snaar raakt

Of u nu een radio- of tv-commercial, een corporate video of een documentaire wilt laten componeren, produceren en registreren, u wilt natuurlijk dat uw verhaal treffend overkomt en blijft hangen bij uw doelgroep. Dan is Studio QKLQ uw perfecte partner. Als fullservice productiehuis, zijn wij gespecialiseerd in audio- en videoproducties en voice-overs. U kunt rekenen op een professionele en betaalbare mediaproductie die de juiste snaar raakt. Onze creativiteit wordt ingezet voor ieder budget. Studio QKLQ werkt snel en deskundig, ontzorgt u tijdens het gehele productieproces en werkt met een 100% tevredenheidsgarantie.

Een sounddesigner voor het juiste geluid op het juiste moment

Met de groei van interactieve media wordt er in toenemende mate naar een sound designer gezocht, die een gezonde dosis creativiteit aan de dag legt. Studio QKLQ voorziet in uw behoefte met een ervaren en professionele sounddesigner die in de opname het juiste geluid op het juiste moment creëert. Kleine geluidseffecten met een grote uitwerking, achtergrondgeluiden die de productie kracht en emotie meegeven en de film laten leven. De sound designer van Studio QKLQ beschikt over een groot arsenaal aan geluidseffecten én ontwikkelt ook zelf unieke geluiden.

Documentaire-muziek als meerwaarde van het beeld

Een goede documentaire kan niet zonder goede, bijpassende muziek. Documentaire muziek versterkt het beeld en roept een bepaalde sfeer op die de maker voor ogen heeft. De componist/producer van Studio QKLQ zoekt samen met u naar de muzikale sfeer en het sounddesign dat voor uw filmmontage noodzakelijk is. U krijgt muziek op maat, met een tevredenheidsgarantie. Heeft u vragen over de diensten van Studio QKLQ of wilt u een vrijblijvende brainstorm? Neem dan telefonisch (+31(0)23 369 09 99) of per e-mail contact met ons op. U kunt via onze website Studioqklq.nl een offerte aanvragen of een verzoek neerleggen om teruggebeld te worden.

https://www.studioqklq.nl/

Partner voor vriesopslag

Bent u voor uw restaurant op zoek naar een partner die de opslag en/ of distributie van uw producten kan verzorgen? Dan kunt u vertrouwen op de service van Frigo Group. Bij ons kunt u terecht voor het complete pakket aan diensten, van opslag in onze vrieshuizen, tot aan het diepvries en koeltransport. Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen, die beide een optimale ligging hebben om de distributie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Grote multinationals en kleine bedrijven vertrouwen al jarenlang op de professionaliteit van Frigo Group. Wij denken met u mee en kunnen altijd een goede oplossing bieden.

Onze vrieshuizen

Frigo Group beschikt over een vrieshuis in ‘s-Heerenberg, vlak naast de grens met Duitsland. Diepvriesproducten die binnenkomen in de haven van Rotterdam en uiteindelijk naar Duitsland of Scandinavië vervoerd moeten worden, worden hier vaak opgeslagen. Het andere vrieshuis is gelegen in Nieuw-Vennep, een kwartier rijden van Schiphol en omliggende steden. Veel winkels in deze steden worden bevoorraad vanuit deze vriesopslag.

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group regelt het vervoer van uw producten van en naar onze vrieshuizen. We verzorgen geconditioneerd transport door heel Nederland en ook naar en van andere landen binnen Europa. Natuurlijk is het belangrijk dat uw producten ook tijdens het transport goed gekoeld blijven. Daarom maken we gebruik van speciale koel- en vriesvrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze eigen chauffeurs, die verstand van zaken hebben. Op die manier weten we zeker dat er zorgvuldig met uw producten wordt omgegaan.

Persoonlijke benadering

Bij Frigo Group hanteren we een persoonlijke benadering en bieden we onze diensten op maat. We horen graag wat uw specifieke wensen zijn, zodat we hiernaar kunnen handelen. Of het nu gaat om een enkele pallet of duizend pallets, uw producten zijn bij ons in goede handen. We vertellen u graag wat we precies voor u kunnen betekenen.

 

http://www.frigogroup.com/

Daklekkage verhelpen

Zit u met een daklekkage in een kantoorpand, of heeft u uw winkel moeten sluiten door een lekkend dak? Dan heeft u snel een gespecialiseerde dakdekker nodig om dit te repareren. Hiervoor kunt u de vakmensen van Kewodak Service inschakelen. Zij staan dag en nacht voor u klaar en kunnen direct de daklekkage verhelpen. Een lekkage aan het dak verergert snel, waardoor de schade steeds groter wordt. Dit tast niet alleen het dak aan, maar vaak ook inboedel. Wacht dus nooit te lang met contact opnemen, zodat Kewodak Service het probleem aan kan pakken.

Kewodak Service 

Dakdekkersbedrijf Kewodak Service is al jarenlang gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van platte en licht hellende daken. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en kunnen van hieruit snel ter plaatse zijn in omliggende steden. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze diensten en we pakken graag grote en kleine projecten aan. Het team van Kewodak heeft verstand van verschillende soorten daken en is onder andere gespecialiseerd in energiebesparende daken die het milieu een handje helpen. We vertellen u hier graag meer over en kunnen met u kijken naar de beste optie voor uw situatie. 

Dakbeveiliging

Het Kewodak Service team gaat altijd veilig en effectief te werk. Hiervoor is goede dakbeveiliging cruciaal. Voordat wij op het dak aan de slag kunnen, is het belangrijk om te weten of het dak stevig genoeg is om op te lopen. Ook kijken we naar punten om bijvoorbeeld veiligheidskabels aan te bevestigen, of om een ladder te kunnen plaatsen. Wilt u weten hoe het zit met de beveiliging op uw dak? Vraag dan vandaag nog een dakinspectie aan, zodat wij u kunnen vertellen wat we voor u kunnen doen als het om dakbeveiliging gaat.

http://www.kewodakservice.nl/

Onderdelen klassieke Volkswagen

Een klassieke Volkswagen is natuurlijk niet gemaakt om in de garage te staan. Je wilt het land door touren en zo volop te genieten van alles wat deze auto te bieden heeft. Maar je Kever of VW bus T2 is niet de allernieuwste auto. De kans is dus groot dat bepaalde onderdelen hard aan vervanging toe zijn. Bij Paruzzi vind je gelukkig alles wat je nodig hebt!

De echte Volkswagen fan kiest voor Paruzzi

De motor, het chassis en de carrosserie zijn de belangrijkste onderdelen van je auto. Toch ben je nergens als de voorwielophanging, de remkabels, tandwielen, katalysator of oliekoeler defect is. In onze webwinkel heb je de keuze uit meer dan 40.000 verschillende Volkswagen onderdelen. En we hebben de juiste onderdelen voor alle klassieke Volkswagens. Inmiddels zijn er al heel wat bezitters van een Baja Kever, een oude Karmann Ghia of een karakteristieke VW bus T3 die Paruzzi weten te vinden.

Originele en nieuwe onderdelen voor de klassieke VW

Je houdt je klassieke Volkswagen het liefst zo origineel mogelijk. En als officiële partner van Volkswagen Classic Parts kunnen we heel wat originele en nieuwe onderdelen leveren. Als wij een bepaald onderdeel niet kunnen krijgen, dan wordt het speciaal voor ons gemaakt. Hierbij zijn we enkel tevreden met de allerhoogste kwaliteit. Je kunt er dus op vertrouwen dat je nieuwe Kever motor, remcilinder of stoelbekleding lang meegaat. Ben jij op naar een speciaal onderdeel voor je klassieke Volkswagen? Kijk gerust rond in onze webwinkel en laat je verrassen door het aanbod!

https://www.paruzzi.com/

Unieke locatie voor uw congres of event in Eindhoven

Bent u op zoek naar een veelzijdige congreslocatie in Eindhoven? 040 Congress & Events biedt 22 diverse zalen aan, waarvan een zaal van 900 m2 inclusief een autolift. Het congrescentrum is beoordeeld met 5 vergaderhamers en mag zich daarom rekenen tot de Nederlandse top van vergaderlocaties. Daarnaast profiteert u van;

  • 22 multifunctionele zalen
  • Capaciteit van 6 tot 2500 personen
  • Modernste apparatuur
  • Ideale bereikbaarheid dankzij ligging aan de A2 en A67
  • Meerdaagse vergaderarrangementen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Gratis parkeren

Ideaal voor internationale congressen

040 Congress & Events heeft ook rekening gehouden met internationale congressen. Doordat het congrescentrum zich bevindt in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven, kunnen buitenlandse gasten of sprekers hier gemakkelijk overnachten. Vanaf Hotel Eindhoven arriveert u binnen slechts 12 minuten op Eindhoven Airport. Zo vermijdt u files en bent u binnen de kortste keren onderweg naar de volgende bestemming. 

Service van het hoogste niveau

040 Congress & Events is al jaren vertrouwd met het organiseren van congressen en events op topniveau. Dat service op topniveau en duurzaamheid hierbij hand in hand gaan, blijkt uit de 4 opeenvolgende titels voor Gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer. Zo kunt u de organisatie van uw dag volledig in handen leggen van het ervaren salesteam en draait het banqueting team haar hand niet om voor speciale culinaire wensen. Tijdens uw dag staat het team van 040 Congress & Events met één druk op de knop voor u klaar om u te woord te staan. Profiteer van een organisatie die tot in de puntjes is geregeld, zodat u zich op het congres zelf kan richten.

Ook voor uw feesten- en partijen

Wilt u een zaal huren in Eindhoven voor feesten of gelegenheden? De zalen zijn van alle faciliteiten voorzien, van geluidwerende wanden tot aan uitgebreide muziek- en lichtinstallaties. Daarnaast bepaalt u zelf hoe de zaal ingericht wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos en het salesteam denkt graag met u mee. Bezoek www.hoteleindhoven.nl voor meer informatie of bel +31 40 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/

SharePoint training

 

Wilt u graag gaan werken met dit handige stuk software binnen uw bedrijf maar hebt u niet zo veel verstand van computers? Dan kunt u het beste een SharePoint training gaan volgen bij een bedrijf dat hier dagelijks mee te maken krijgt. Dankzij een SharePoint training zult u weldra ook de rest van uw team op de hoogte kunnen stellen hoe dit precies in zijn werking gaat. Wat kan dit programma voor u allemaal betekenen? U kunt dit programma opvatten als een raamwerk waarmee men een interne website mee kan opzetten. Uw IT’er zal dan ook zeer veel baat hebben bij deze training.

De SharePoint training

Tijdens deze SharePoint training leert men dus hoe men om moet gaan met de diverse applicaties dat dit stuk software aan te bieden heeft. In het begin klinkt het misschien als wartaal maar u zult zien dat u bij goede training al snel uw eigen intranet op kunt bouwen. Op die manier kunt u binnen uw bedrijf erg snel gevoelige informatie onderling verspreiden zonder dat dit verder naar buiten kan komen. Dit zal de samenwerking enkel ten goede komen omdat u daarmee uw eigen bedrijf een stuk transparanter maakt. Probeer deze software dan ook eens uit en vergeet niet om een SharePoint training te gaan volgen.

Bouw uw eigen intranet

Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan is de SharePoint training vast en zeker ook wel iets voor u. Vergeet dan ook niet om op zoek te gaan naar een bedrijf dat deze training kan geven. Er zijn diverse type cursussen te vinden zodat er voor ieder wat wils is. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een cursus voor beginners
  • Een cursus voor de gevorderden onder ons
  • En een hulp bij het migreren van deze software naar een ander systeem.
http://www.academy4-sharepoint.nl/