Risaco
Zakelijk

Daklekkage verhelpen

Zit u met een daklekkage in een kantoorpand, of heeft u uw winkel moeten sluiten door een lekkend dak? Dan heeft u snel een gespecialiseerde dakdekker nodig om dit te repareren. Hiervoor kunt u de vakmensen van Kewodak Service inschakelen. Zij staan dag en nacht voor u klaar en kunnen direct de daklekkage verhelpen. Een lekkage aan het dak verergert snel, waardoor de schade steeds groter wordt. Dit tast niet alleen het dak aan, maar vaak ook inboedel. Wacht dus nooit te lang met contact opnemen, zodat Kewodak Service het probleem aan kan pakken.

Kewodak Service 

Dakdekkersbedrijf Kewodak Service is al jarenlang gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van platte en licht hellende daken. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en kunnen van hieruit snel ter plaatse zijn in omliggende steden. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze diensten en we pakken graag grote en kleine projecten aan. Het team van Kewodak heeft verstand van verschillende soorten daken en is onder andere gespecialiseerd in energiebesparende daken die het milieu een handje helpen. We vertellen u hier graag meer over en kunnen met u kijken naar de beste optie voor uw situatie. 

Dakbeveiliging

Het Kewodak Service team gaat altijd veilig en effectief te werk. Hiervoor is goede dakbeveiliging cruciaal. Voordat wij op het dak aan de slag kunnen, is het belangrijk om te weten of het dak stevig genoeg is om op te lopen. Ook kijken we naar punten om bijvoorbeeld veiligheidskabels aan te bevestigen, of om een ladder te kunnen plaatsen. Wilt u weten hoe het zit met de beveiliging op uw dak? Vraag dan vandaag nog een dakinspectie aan, zodat wij u kunnen vertellen wat we voor u kunnen doen als het om dakbeveiliging gaat.

http://www.kewodakservice.nl/