Risaco
Zakelijk

Een audio- of videoproductie die de juiste snaar raakt

Of u nu een radio- of tv-commercial, een corporate video of een documentaire wilt laten componeren, produceren en registreren, u wilt natuurlijk dat uw verhaal treffend overkomt en blijft hangen bij uw doelgroep. Dan is Studio QKLQ uw perfecte partner. Als fullservice productiehuis, zijn wij gespecialiseerd in audio- en videoproducties en voice-overs. U kunt rekenen op een professionele en betaalbare mediaproductie die de juiste snaar raakt. Onze creativiteit wordt ingezet voor ieder budget. Studio QKLQ werkt snel en deskundig, ontzorgt u tijdens het gehele productieproces en werkt met een 100% tevredenheidsgarantie.

Een sounddesigner voor het juiste geluid op het juiste moment

Met de groei van interactieve media wordt er in toenemende mate naar een sound designer gezocht, die een gezonde dosis creativiteit aan de dag legt. Studio QKLQ voorziet in uw behoefte met een ervaren en professionele sounddesigner die in de opname het juiste geluid op het juiste moment creëert. Kleine geluidseffecten met een grote uitwerking, achtergrondgeluiden die de productie kracht en emotie meegeven en de film laten leven. De sound designer van Studio QKLQ beschikt over een groot arsenaal aan geluidseffecten én ontwikkelt ook zelf unieke geluiden.

Documentaire-muziek als meerwaarde van het beeld

Een goede documentaire kan niet zonder goede, bijpassende muziek. Documentaire muziek versterkt het beeld en roept een bepaalde sfeer op die de maker voor ogen heeft. De componist/producer van Studio QKLQ zoekt samen met u naar de muzikale sfeer en het sounddesign dat voor uw filmmontage noodzakelijk is. U krijgt muziek op maat, met een tevredenheidsgarantie. Heeft u vragen over de diensten van Studio QKLQ of wilt u een vrijblijvende brainstorm? Neem dan telefonisch (+31(0)23 369 09 99) of per e-mail contact met ons op. U kunt via onze website Studioqklq.nl een offerte aanvragen of een verzoek neerleggen om teruggebeld te worden.

https://www.studioqklq.nl/