Risaco
Image default
Zakelijk

NLP practitioner training

Heb je besloten dat het tijd is om energie in jezelf te steken? In je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling? Deze beslissing is een mooie eerste stap, maar het vergt wel enige actie. Als je vastloopt op bepaalde vlakken in je leven, dan weet je vaak niet hoe je hier uit moet komen. Mensen schieten makkelijk in de denkmodus en dit belemmert je in het daadwerkelijke doen. Met een NLP practitioner training van de 1e-verdieping leer je je eigen patronen hierin herkennen, zodat je ze kunt veranderen. Dit opent deuren naar het behalen van je doelen.

Opleiding Systemisch werk

Systemisch werk is een andere training die je kunt volgen bij de 1e-verdieping. Ook hierin wordt aandacht besteedt aan de dagelijkse dingen waarin mensen vastlopen. Je kunt hierbij denken aan werk, relaties of de opvoeding van je kinderen. Als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, in plaats van lekker in het leven te staan, dan kan Systemisch werk je helpen om de regie weer terug te krijgen. Wat doe je in bepaalde situaties en waarom werkt dit belemmerend? Op deze en andere vragen wordt een antwoord gezocht tijdens de training Systemisch werk.

1e-verdieping voor iedereen

Opleidingen en trainingen bij de 1e-verdieping zijn er voor iedereen die verdieping wil in zijn leven. Of je nu een professional bent die zichzelf wil verbeteren op het gebied van werk, of gewoon voor jezelf wil werken aan je ontwikkeling. Wij hebben voor iedereen een geschikte cursus. Ook een workshop bijwonen is mogelijk. Dit is een goede manier om te kijken of het onderwerp je aanspreekt en of je wel op je plek zit. Als je niet precies weet wat jij nodig hebt, dan gaan we graag persoonlijk met je in gesprek over wat je precies uit de training wil halen.

https://www.1e-verdieping.nl

Gerelateerde artikelen

Daklekkage verhelpen

Unieke locatie voor uw congres of event in Eindhoven

Een audio- of videoproductie die de juiste snaar raakt