Risaco
Zakelijk

Onderdelen klassieke Volkswagen

Een klassieke Volkswagen is natuurlijk niet gemaakt om in de garage te staan. Je wilt het land door touren en zo volop te genieten van alles wat deze auto te bieden heeft. Maar je Kever of VW bus T2 is niet de allernieuwste auto. De kans is dus groot dat bepaalde onderdelen hard aan vervanging toe zijn. Bij Paruzzi vind je gelukkig alles wat je nodig hebt!

De echte Volkswagen fan kiest voor Paruzzi

De motor, het chassis en de carrosserie zijn de belangrijkste onderdelen van je auto. Toch ben je nergens als de voorwielophanging, de remkabels, tandwielen, katalysator of oliekoeler defect is. In onze webwinkel heb je de keuze uit meer dan 40.000 verschillende Volkswagen onderdelen. En we hebben de juiste onderdelen voor alle klassieke Volkswagens. Inmiddels zijn er al heel wat bezitters van een Baja Kever, een oude Karmann Ghia of een karakteristieke VW bus T3 die Paruzzi weten te vinden.

Originele en nieuwe onderdelen voor de klassieke VW

Je houdt je klassieke Volkswagen het liefst zo origineel mogelijk. En als officiële partner van Volkswagen Classic Parts kunnen we heel wat originele en nieuwe onderdelen leveren. Als wij een bepaald onderdeel niet kunnen krijgen, dan wordt het speciaal voor ons gemaakt. Hierbij zijn we enkel tevreden met de allerhoogste kwaliteit. Je kunt er dus op vertrouwen dat je nieuwe Kever motor, remcilinder of stoelbekleding lang meegaat. Ben jij op naar een speciaal onderdeel voor je klassieke Volkswagen? Kijk gerust rond in onze webwinkel en laat je verrassen door het aanbod!

https://www.paruzzi.com/