Risaco
Zakelijk

Partner voor vriesopslag

Bent u voor uw restaurant op zoek naar een partner die de opslag en/ of distributie van uw producten kan verzorgen? Dan kunt u vertrouwen op de service van Frigo Group. Bij ons kunt u terecht voor het complete pakket aan diensten, van opslag in onze vrieshuizen, tot aan het diepvries en koeltransport. Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen, die beide een optimale ligging hebben om de distributie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Grote multinationals en kleine bedrijven vertrouwen al jarenlang op de professionaliteit van Frigo Group. Wij denken met u mee en kunnen altijd een goede oplossing bieden.

Onze vrieshuizen

Frigo Group beschikt over een vrieshuis in ‘s-Heerenberg, vlak naast de grens met Duitsland. Diepvriesproducten die binnenkomen in de haven van Rotterdam en uiteindelijk naar Duitsland of Scandinavië vervoerd moeten worden, worden hier vaak opgeslagen. Het andere vrieshuis is gelegen in Nieuw-Vennep, een kwartier rijden van Schiphol en omliggende steden. Veel winkels in deze steden worden bevoorraad vanuit deze vriesopslag.

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group regelt het vervoer van uw producten van en naar onze vrieshuizen. We verzorgen geconditioneerd transport door heel Nederland en ook naar en van andere landen binnen Europa. Natuurlijk is het belangrijk dat uw producten ook tijdens het transport goed gekoeld blijven. Daarom maken we gebruik van speciale koel- en vriesvrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze eigen chauffeurs, die verstand van zaken hebben. Op die manier weten we zeker dat er zorgvuldig met uw producten wordt omgegaan.

Persoonlijke benadering

Bij Frigo Group hanteren we een persoonlijke benadering en bieden we onze diensten op maat. We horen graag wat uw specifieke wensen zijn, zodat we hiernaar kunnen handelen. Of het nu gaat om een enkele pallet of duizend pallets, uw producten zijn bij ons in goede handen. We vertellen u graag wat we precies voor u kunnen betekenen.

 

http://www.frigogroup.com/