Risaco
Zakelijk

Unieke locatie voor uw congres of event in Eindhoven

Bent u op zoek naar een veelzijdige congreslocatie in Eindhoven? 040 Congress & Events biedt 22 diverse zalen aan, waarvan een zaal van 900 m2 inclusief een autolift. Het congrescentrum is beoordeeld met 5 vergaderhamers en mag zich daarom rekenen tot de Nederlandse top van vergaderlocaties. Daarnaast profiteert u van;

  • 22 multifunctionele zalen
  • Capaciteit van 6 tot 2500 personen
  • Modernste apparatuur
  • Ideale bereikbaarheid dankzij ligging aan de A2 en A67
  • Meerdaagse vergaderarrangementen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Gratis parkeren

Ideaal voor internationale congressen

040 Congress & Events heeft ook rekening gehouden met internationale congressen. Doordat het congrescentrum zich bevindt in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven, kunnen buitenlandse gasten of sprekers hier gemakkelijk overnachten. Vanaf Hotel Eindhoven arriveert u binnen slechts 12 minuten op Eindhoven Airport. Zo vermijdt u files en bent u binnen de kortste keren onderweg naar de volgende bestemming. 

Service van het hoogste niveau

040 Congress & Events is al jaren vertrouwd met het organiseren van congressen en events op topniveau. Dat service op topniveau en duurzaamheid hierbij hand in hand gaan, blijkt uit de 4 opeenvolgende titels voor Gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer. Zo kunt u de organisatie van uw dag volledig in handen leggen van het ervaren salesteam en draait het banqueting team haar hand niet om voor speciale culinaire wensen. Tijdens uw dag staat het team van 040 Congress & Events met één druk op de knop voor u klaar om u te woord te staan. Profiteer van een organisatie die tot in de puntjes is geregeld, zodat u zich op het congres zelf kan richten.

Ook voor uw feesten- en partijen

Wilt u een zaal huren in Eindhoven voor feesten of gelegenheden? De zalen zijn van alle faciliteiten voorzien, van geluidwerende wanden tot aan uitgebreide muziek- en lichtinstallaties. Daarnaast bepaalt u zelf hoe de zaal ingericht wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos en het salesteam denkt graag met u mee. Bezoek www.hoteleindhoven.nl voor meer informatie of bel +31 40 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/