Wat kun je precies allemaal doen met een Transport Management Systeem?

Cargo Data Systems heeft een speciale transport software ontwikkeld die te gebruiken is door alle bedrijven in de transportsector. Heeft u interesse in deze software voor wegtransport, luchtvracht en zeevracht? Dan is het belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is met deze software. Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Binnen het bedrijf Cargo Data Systems weten ze werkelijk waar alles over de transportsector. Hierdoor begrijpen ze dan ook alle problemen waarmee men te maken heeft in deze sector. Neem nu het belang van geautomatiseerde administratie in deze sector. Het is allemaal deel van hun compleet en gebruiksvriendelijk systeem. Deze software is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Naast transport software ook software gericht op luchtvracht

Het Transport Management Systeem is eigenlijk hartstikke breed inzetbaar. Zo is dit systeem perfect voor in de transportsector, maar ook ideaal inzetbaar als het gaat om luchtvracht. Handig, vindt u niet? Hiermee kunt u alle zendingen van deur tot deur volledig afhandelen inclusief alle benodigde documenten, zoals facturen, referenties, benodigde gegevens en afmetingen met verpakkingsbeschrijvingen. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en staat bekend om zijn multifunctionaliteit. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht.