Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Door het gebruik van narrowcasting software houdt u iedereen op de hoogte

Gebruik narrowcasting software voor bedrijfscommunicatie, up-to-date zaalreserveringen, wachtrij- en wachtkamerinformatie of digitale menuborden. Informeer en instrueer uw personeel, bezoekers of klanten op de juiste manier, plek en juist tijdstip. Denk dan aan het hangen van beeldschermen op diverse afdelingen om gericht bepaalde groepen medewerkers te informeren. Met narrowcasting software beheert u vanuit één centraal punt welke informatie wordt getoond, zoals verkeersinformatie aan het einde van de dag of positief nieuws voor het hele bedrijf. Tevens kan content gecombineerd worden, zoals het tegelijkertijd delen van verjaardagen en het weerbericht. Uw personeel en bezoekers zijn op deze manier altijd tijdig en correct geïnformeerd.

Digital signage in restaurants

De moderne technologie heeft de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt. Algemene communicatie gaat tegenwoordig een stuk sneller dan toen InfoScreens in 2000 startte. Al meer dan twintig jaar zijn zij een actieve speler in deze markt en nog steeds hebben zij innovatieve oplossingen in narrowcasting software. Vergeet de traditionele signage en ontdek de mogelijkheden binnen de moderne technologie. Implementeer dynamische en actuele menu’s in uw restaurant, café of fastfoodbedrijf. Het PADS4 softwaresysteem stelt u in staat om direct te reageren op gebeurtenissen, met behulp van simpele definities zoals ‘als dit, dan dat’. U kunt op deze manier snel schakelen om de aandacht te vestigen op relevante producten om de verkoop te verhogen. Is het koud buiten? Promoot dan bijvoorbeeld warme chocolademelk om mensen te verleiden.

Dit specialistische bedrijf regelt alles voor u

Bent u geïnteresseerd in digital signage en narrowcasting software? InfoScreens regelt de implementatie hiervan! Het softwaresysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zelfs door onervaren gebruikers goed te bedienen. Natuurlijk zal dit bedrijf u echter altijd begeleiden bij de opstart en voor u klaarstaan als u vragen of opmerkingen heeft. Neem gerust een kijkje op de website om inspiratie op te doen. Daar vindt u ook alle contactgegevens.

https://infoscreens.nl/

Levert goederen importeren uit China winst op?

Goederen importeren uit China lijkt een makkelijke manier om als verkoper of webshopeigenaar geld te verdienen. Echter is dat maar gedeeltelijk waar. De toegankelijkheid van de markt staat namelijk niet gelijk aan succesvol ondernemerschap. Gaat u goederen importeren uit China, dan dient u de kwaliteit daarvan goed na te gaan en rekening te houden met wet- en regelgeving. Veel beginnende ondernemers zien ook de totale kostprijs over het hoofd. Het aantrekkelijke prijskaartje van een product is echter niet het enige wat telt.

De kostprijs van een product

Wilt u goederen importeren uit China, dan bestaat het risico dat u al snel over de streep wordt getrokken door de lage productprijs. Echter is de productprijs niet hetzelfde als de kostprijs. Onder die laatste vallen namelijk ook de kosten voor het transport naar Nederland en de bijbehorende invoerrechten en BTW-heffing. Ook vaste lasten zoals het beheer van uw website en het salaris van eventuele medewerkers dient hierin te worden meegenomen.

Hoe bepaalt u de verkoopprijs van een product?

Heeft u een bepaald artikel uit China geïmporteerd, dan is het vervolgens ook zaak om de juiste verkoopprijs te berekenen. De verkoopprijs bestaat uit diverse elementen bij elkaar opgeteld: de netto inkoopprijs, de kosten, de nettowinst en de BTW. Om geen verlies te maken, is het van belang dat u alle kosten in de verkoopprijs meeneemt. Ook al levert dit een prijs op die u liever lager had gezien om uw concurrentiepositie te verstevigen. De brutowinst berekent u door de netto inkoopprijs van de netto verkoopprijs af te trekken.

De marge tussen kost- en verkoopprijs vergroten

Gaat iemand goederen importeren uit China, dan leidt dit uiteindelijk niet zelden tot enige teleurstelling. Er is niet goed nagedacht over de kosten, of misschien voldoet het product niet aan de kwaliteitseisen. Dit kan uw positie als verkoper schaden. Een strategische sourcing organisatie als CSP kan u hiervoor behoeden. CSP kan u de ketenregie rondom internationale import geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Met slimme optimalisaties is de organisatie in staat uw marge tussen kost- en verkoopprijs te vergroten.

https://www.cspacific.com/

Zorg voor een stevige fundering met een Gewi anker

Moet u verbuisd boren, dan is het belangrijk om dit op een veilige manier te doen. Dit doet u met een Gewi anker, ook wel Gewi paal genoemd. Deze fundering is versterkt met ijzerdraad, en er zit een groutlichaam in, die verroesting voorkomt. Dit is belangrijk, want corrosie zorgt voor een instabiele fundering, waardoor het gebouw dat u bouwt instabiel kan worden en kan instorten. Zo ontstaan er dus gevaarlijke situaties, en om deze te voorkomen is het belangrijk om een Gewin aker te gebruiken.

Hoe werkt verbuisd boren met een Gewi anker?

Als u bijvoorbeeld heipalen wilt plaatsen, is het belangrijk om een Gewi anker te gebruiken bij het verbuisd boren dat u hiervoor moet doen. Verbuisd boren gebeurt met een buisvormige, holle boor, waar zo’n Gewi anker in geplaatst kan worden, die als fundering achterblijft in het gat. Met een reguliere fundering daarbij wordt het geheel nog steviger. Zo bouwt u op een verantwoorde wijze en blijft het gebouw dat u bouwt zeker staan, ook in de toekomst. Ook voorkomt u zo verzakkingen, die steeds meer voorkomen door de steeds droger wordende bodem. Het grondwaterpeil zakt daardoor steeds verder, waardoor de bodem inklinkt. Daarom is een stevige fundering van essentieel belang en wordt dit steeds belangrijker, in verband met de klimaatverandering en het steeds droger wordende klimaat, waarin er toch ook af en toe stevige buien vallen.

Vraag om meer informatie aan deze expert

Heeft u interesse in een Gewi anker, maar wilt u eerst meer weten over het gebruik ervan? Neem dan contact op met de medewerkers van De Vries Werkendam B.V. Zij werken al jarenlang met diverse oplossingen, waardoor ze u altijd kunnen voorzien van persoonlijk advies. Men deelt graag de kennis, zodat u altijd op een veilige manier kunt bouwen. Ontdek het Gewi anker, en bouw ook altijd op een veilige manier.

https://devriestitan.nl/

Een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht uit Breda helpt u graag

Het ondernemingsrecht is een complex rechtsgebied, waardoor u de hulp van een ervaren advocaat uit Breda goed kunt gebruiken. De advocaten van advocatenkantoor Van Iersel Luchtman, al meer dan 60 jaar actief in Noord-Brabant, ondersteunen u graag binnen dit rechtsgebied. Het is namelijk goed mogelijk dat u als ondernemer niet veel van deze rechtsvorm afweet, terwijl uw keuzes wel grote gevolgen hebben voor uw onderneming. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van een rechtsvorm of het afsluiten van contracten met medewerkers en leveranciers. Stuk voor stuk keuzes die uw manier van werken beïnvloeden en daarmee het voortbestaan van uw onderneming bepalen. De ervaren advocaat van Van Iersel Luchtman uit Breda, in Noord-Brabant, voorziet u graag van advies binnen het ondernemingsrecht. U maakt hierdoor weloverwogen keuzes, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw corebusiness en de groei van uw onderneming.

De branches waarin dit kantoor actief is

Van Iersel Luchtman beschikt over circa 40 advocaten, die ieder een eigen specialisatie hebben qua rechtsgebieden. Deze advocaten zijn echter ook gespecialiseerd in verschillende branches, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Afval & recycling
 • Bouw & huisvesting
 • Zorg

Dit is echter maar een greep uit de specialisaties van deze advocaten, zij hebben nog diverse andere specialisaties. Doordat zij gespecialiseerd zijn binnen deze branches, kunnen zij uw onderneming binnen deze branche uitstekend van dienst zijn. Zij weten namelijk wat er speelt binnen uw branche en kunnen hierdoor met u meepraten en snel schakelen. Dat is het grote voordeel wanneer u een advocaat binnen het ondernemingsrecht of een ander rechtsgebied uit Breda inschakelt voor uw juridische vraagstukken.

Bespreek uw vraagstuk met deze specialist

Heeft u een juridisch vraagstuk en ontvangt u graag advies van een ervaren advocaat binnen het ondernemingsrecht uit Breda? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Van Iersel Luchtman uit Noord-Brabant. Zij voorzien u graag van gedegen advies.

https://vil.nl/nl

Hier vindt u geluiddempend tapijt voor op kantoor

Wilt u tapijt op kantoor aanleggen? Dan is geluiddempend tapijt een goede oplossing. Dit type tapijt uit de collectie van Milliken Nederland vindt u bij Enzovoort BV. Dit bedrijf is een officiële salespartner van Milliken Nederland. Dit merk is een van de grootste fabrikanten van projectvloerbedekking ter wereld. Ze bieden vloerbedekkingen aan voor kantoren, publieke ruimtes, retail en hospitality. Functionaliteit en duurzaamheid staan centraal bij dit merk. Hun vloerbedekkingen zijn inspirerend en origineel. Enzovoort BV heeft een zorgvuldig samengesteld assortiment. Hierin vindt u verschillende soorten en maten tapijt voor op kantoor.

Akoestische backing in het tapijt voor op kantoor

In kantoorruimtes zorgen gesprekken en geroezemoes vaak voor een galm. Dit kunnen medewerkers als storend ervaren. Om dit te voorkomen, voorzien Milliken Nederland het tapijt voor uw kantoor van akoestische backing. De galm zal zo niet meer voorkomen. Dit type tapijt vermindert het contactgeluid met wel 30 tot 37 dB. Ze maken hierbij gebruik van tapijttegels. Deze zijn eenvoudig te leggen en hebben een mooie uitstraling. Alle tapijttegels hebben een uniek en origineel design. Ze vallen dan ook zeker op in uw kantoor. Het tapijt is geschikt voor professioneel gebruik op kantoor, zeker als u een open kantoortuin heeft. Welke stijl het interieur van uw kantoor ook heeft, u vindt hier zeker wel een geschikt tapijt.

Ga voor kwaliteitstapijten

Heeft u dus een groot en open kantoor? Komen er veel medewerkers samen? Dan is het aan te raden gebruik te maken van dit tapijt met akoestische backing voor op kantoor. Wilt u weten wat Enzovoort BV voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Ze adviseren u over welke vloerbedekking het meest geschikt is voor uw situatie, als u dit zelf nog niet weet. Online bekijkt u alvast het assortiment en kunt u inspiratie opdoen.

https://enzovoortbv.nl/

Een betrouwbaar calculatiebureau dat u op deskundige wijze ontzorgt

Heeft u binnenkort een groot bouwproject op de planning staan? Dan is het belangrijk dat u alles perfect gaat managen. Zo is het erg belangrijk dat u alle kosten op zorgvuldige wijze berekent. Het bewaken, begroten en besturen van uw bouwkosten laat u bij voorkeur over aan een specialist, zodat u zelf de focus op het bouwen zelf kunt leggen. Ontdek daarom wat DDC Consulting voor u kan betekenen. Dit is een calculatiebureau dat over expertise in bouw en vastgoed beschikt. Zij treden op als de ideale partner bij uw project door alle kosten voor u uit te rekenen, maar zij zijn méér dan alleen een calculatiebureau. Ook als u bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplanning wilt laten opstellen, schakelt u dit bedrijf in. Waarom? Dat vertellen we u graag.

Al het werk wordt u uit handen genomen

De kosten van bouwmanagement berekenen is iets wat DDC Consulting op deskundige wijze voor u doet. Dankzij hun systematische werkwijze weet u zich te allen tijde verzekerd van de juiste kosten-kwaliteitverhouding. Zij stellen uitgebreide begrotingen voor u op en nemen ook de prijsonderhandelingen met aannemers voor u uit handen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de financiële eindafrekening te laten maken door dit calculatiebureau. Daarnaast kunt u dit bedrijf inschakelen om een meerjarenonderhoudsplanning te laten maken. Bij deze planning worden diverse bouwonderdelen meegenomen. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan het dak en de gevel, maar ook het trappenhuis en de kozijnen.

Schakel dit bureau in

Wilt u graag een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen of heeft u interesse in de andere diensten van DDC Consulting? Dan kunt u deze specialist direct inschakelen door contact met hen op te nemen. Dit bedrijf staat u graag bij met raad en daad. Hiervoor benadert u dit calculatiebureau via de contactgegevens op hun website. Kies dus voor begeleiding op maat en laat u ontzorgen door deze specialist!

Voor hulp bij outplacement kunt u terecht in Apeldoorn

Zit u in een conflict of in een fusie met uw organisatie? Dan kan outplacement van deze specialisten in Apeldoorn de oplossing zijn. Ook wanneer u merkt dat de cultuur of de ambities van uw huidige werkplek niet meer bij uw behoeften en doelen aansluiten, kunt u kiezen voor outplacement. In deze gevallen is afscheid nemen van uw werkplek namelijk soms de enige of meest verstandige oplossing.

Kies voor expertise en ervaring

Als u nadenkt over outplacement, schakel dan Bureau Streefkerk uit Apeldoorn in. Zij beschikken over ruim 19 jaar ervaring en zijn dan ook een betrouwbare partner. Het bureau werkt samen met verschillende grote namen, zoals het Dolfinarium, Monuta, het Spoorwegmuseum én Staatsbosbeheer. De specialisten zijn actief bij instroom, doorstroom en uitstroom. Zij werken onafhankelijk, betrokken en zijn zeer klantgericht. Het bedrijf heeft niet voor niets een 8.5 score voor klanttevredenheid!

Het proces van outplacement bij deze experts in Apeldoorn

Outplacement is niet zomaar iets; deze specialisten uit Apeldoorn zorgen dan ook voor maatwerk. Ze doen er alles aan om u goed te begeleiden naar een nieuwe functie die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Een outplacementcoach helpt u hier goed bij. De stappen van het proces gaan als volgt:

 • U begint met een intakegesprek en een loopbaanonderzoek;
 • Als u uw baan heeft verloren bieden deze specialisten – indien gewenst – professionele outplacementbegeleiding;
 • Er worden individuele gesprekken gevoegd met een loopbaancoach. Aan de hand hiervan worden concrete zoekprofielen opgesteld;
 • U kunt rekenen op intensieve outplacementcoaching, trainingen en bemiddelingen.

Neem contact op met de klantenservice

Wenst u meer informatie over outplacement van deze specialisten in Apeldoorn? Dat is begrijpelijk. Gelukkig kunt u altijd bij hen terecht voor meer informatie en antwoorden op uw vragen. U bereikt de klantenservice via de contactgegevens die u op de website vindt. U kunt terecht bij de vestiging in Apeldoorn of in Ermelo.

https://bureaustreefkerk.nl/

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen voor het schoonmaken van jouw kantoor in Rotterdam

Ben je werkzaam in Rotterdam of Utrecht en ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf om de werkplekken op jouw kantoor schoon te maken? Iedereen wilt natuurlijk dat zijn of haar werkplek netjes is en ook zo blijft. Natuurlijk is het opruimen van een bureau de verantwoordelijkheid van de persoon die er aan werkt, maar voor het schoonmaken van de rest van het kantoor is het fijn als je een specialist hiervoor inschakelt. Directschoon is een professioneel schoonmaakbedrijf dat onder andere werkzaam is in de regio Rotterdam en Utrecht. Hun medewerkers zorgen ervoor dat jouw kantoor altijd schoon is zodat jij en jouw collega’s altijd prettig aan het werk kunnen.

Jouw werkplek is altijd schoon met de hulp van dit bedrijf

Directschoon is werkzaam als schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving. Wanneer je zeker wilt zijn dat jouw kantoor altijd netjes opgeruimd is, schakel je hun in. Ook is dit schoonmaakbedrijf in Utrecht en andere steden inschakelen. Dit doe je op de dagen wanneer het volgens jou het drukste nodig is. Zo plan je ze bijvoorbeeld twee dagen in de week voor een paar uur in of voor meerdere dagen en uren. Dit bedrijf maakt gebruik van een online platform waarbij je het zelf kunt regelen. Zo heb je de mogelijkheid om het aantal dagen, uren en werkzaamheden aan te passen naar wat jou het beste uitkomt. Het fijne hieraan is dat je niet alleen zelf bepaalt wanneer de medewerkers van dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam of Utrecht langskomen, maar je hebt ook altijd overzicht over de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Zorg ervoor dat je kantoor altijd netjes en schoon is

Wil je dit schoonmaakbedrijf inhuren om jouw kantoor in Rotterdam of Utrecht op een regelmatige basis schoon te maken? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn door contact op te nemen met een van hun medewerkers. Hun schoonmakers gebruiken de beste schoonmaakmiddelen en zijn allemaal goed opgeleid om jouw werkplek zo schoon mogelijk te houden.

Vind een perfecte kantoorruimte in Zevenaar met behulp van deze specialist

Heeft u een bedrijf en wilt u verhuizen naar een nieuw kantoorpand? Of start u een nieuw bedrijf en zoekt u kantoorruimte? Als u een kantoorruimte zoekt in Zevenaar of omgeving, kan Van Keulen Vastgoed – Verhuur u uitstekend van dienst zijn. Dit bedrijf richt zich op het verhuren van kleinschalige kantoor-, werk-, opslag- en praktijkruimten. De specialisten die hier werkzaam zijn hebben jarenlange ervaring, zijn zeer klantvriendelijk en erg flexibel. Hierdoor hebben zij al vele klanten de afgelopen jaren tevredengesteld. Behoort u binnenkort ook tot dit uitgebreide klantenbestand? Lees verder en ontdek waarom dit bedrijf de perfecte partner voor u kan zijn.

Een ruim en gevarieerd aanbod aan bedrijfsruimten

Van Keulen Vastgoed – Verhuur heeft een uitgebreid aanbod aan bedrijfsruimten beschikbaar. U kunt hier een bedrijfsruimte of kantoorruimte huren, maar heeft ook de mogelijkheid tot het verhuren van:

 • Werkruimten, variërend van 40 vierkante meter tot 250 vierkante meter
 • Praktijkruimten, variërend van 15 vierkante meter tot 50 vierkante meter
 • Winkelruimten
 • Ruimten voor catering en horeca
 • Panden voor culturele instellingen

U ziet: ook als u op zoek bent naar iets anders dan een kantoorruimte in Zevenaar of omgeving, bent u bij dit bedrijf op de juiste plek. Het prettige aan een samenwerking met deze specialist is dat u altijd verhuurt tegen gunstige voorwaarden. Zo is het bedrijf uiterst flexibel als het om contractduur gaat. De opzegtermijn van uw gehuurde ruimte is bijvoorbeeld maar drie maanden! Wat uw wensen ook zijn voor het huren van een kantoorruimte of ander pand in de omgeving van Zevenaar: Van Keulen Vastgoed – Verhuur staat klaar om u van uitstekende service te voorzien.

Neem nu contact op met deze specialist

Wilt u op korte termijn een geschikte bedrijfsruimte vinden? Wacht dan niet langer en neem contact op met Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Door dit bedrijf in de arm te nemen, heeft u binnen de kortste keren een geschikte ruimte gevonden. Heeft u vragen? De vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. De contactgegevens vindt u op de website van deze specialist.

https://vankeulenverhuur.nl/

Professioneel belastingadvies bij deze experts in Oisterwijk

Bij Parel Administratie & Advies in Oisterwijk, in de regio van Tilburg, kunt u terecht voor gedegen belastingadvies van een professionele belastingadviseur. Hij of zij helpt u graag bij de aangifte van diverse belastingen. Of het nu gaat om loonbelasting of inkomstenbelasting; deze specialisten staan voor u klaar. Zij nemen de volledige administratie van u over, zodat u zich volledig kunt richten op de belangrijkste werkzaamheden voor uw bedrijf.

Waarom uw financiële administratie uit handen geven?

U kunt veel tijd kwijt zijn aan het uitvoeren aan het uitvoeren van uw administratieve werkzaamheden. Gelukkig voorzien deze specialisten in Oisterwijk, in de regio Tilburg, u van professioneel belastingadvies van een ervaren belastingadviseur. Zij verzorgen uw volledige administratie: van het verwerken van bonnetjes tot het opstellen van de jaarrekening. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken én weet u dat de werkzaamheden secuur worden uitgevoerd.

Persoonlijk en professioneel belastingadvies

Deze specialisten nemen echter niet alleen uw administratieve werkzaamheden uit handen. Een belastingadviseur van deze specialisten in Oisterwijk, gelegen nabij Tilburg, voorziet u van duidelijk belastingadvies. Zij vertalen complexe zaken naar een helder advies en zorgen ervoor dat het advies helemaal aansluit op uw situatie. De specialisten zijn helemaal op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen op zowel fiscaal als financieel gebied. U kunt daarom ook rekenen op een professionele maar toch een persoonlijk aanpak.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Zo ziet u, voor een professionele en persoonlijke aanpak én uitgebreide kennis en ervaring op fiscaal gebied kiest u voor deze experts. Wilt u weten wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek met deze experts en kom langs op kantoor. De contactgegevens vindt u op de website. Maak het ondernemen makkelijker en geef uw administratie uit handen aan deze experts!