Alle lasbenodigdheden onder één dak

Lasapparatuur wordt binnen veel bedrijven veel gebruikt. Daarom is het belangrijk dat de apparatuur goed en veilig werkt. Mocht er iets mis zijn of is er iets aan vervanging toe? Dan is het prettig als het snel is opgelost en als u snel nieuwe producten in huis hebt. Bij LST Lastechniek kunt u terecht voor bijvoorbeeld een nieuwe lastoorts van het merk Binzel of een heel nieuw lasapparaat. Deze lastechnische groothandel heeft een breed assortiment aan lasbenodigdheden van A tot Z. Denk aan: veiligheidskleding en andere vormen van bescherming die nodig zijn bij het werken met een lasapparaat.

Op zoek naar lasbenodigdheden of advies over lassen?

Bij het aanschaffen van lasbenodigdheden is het fijn als u ruime keuze heeft. Bij het vinden van de juiste lasapparaat verloopt uw lasklus pas echt goed. Voor lasbenodigdheden, zoals een lastoorts, en persoonlijk advies kunt u goed bij LST Lastechniek terecht. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar werkzaam en heeft ruime ervaring rechtstreeks uit het werkveld. Bij deze lastechnische groothandel helpen zij u of uw bedrijf aan alles dat met lassen te maken heeft. Ze hebben ook een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die u helpt bij defecten, onderhoudsbeurten, keuringen en kalibraties zo kunt u uw lasklus altijd op een veilige manier uitvoeren.

Nieuwe lastoorts nodig of andere lasbenodigdheden?

Met lassen worden twee stukken metaal aan elkaar gemonteerd. Dit gaat onder hoge druk en temperaturen, dus is veiligheid belangrijk. Denk aan: een laskap, handschoenen en veiligheidskleding, zodat u op een goede en veilige manier kunt werken. Bovendien is het belangrijk dat uw lasapparatuur in de juiste staat verkeert, denk aan een goed werkende lastoorts. Bij LST Lastechniek, een lastechnische groothandel, kunt u alles kopen dat met lassen te maken heeft. Het bedrijf is al 25 jaar specialist en biedt klanten een breed assortiment lasbenodigdheden aan dat gepaard gaat met persoonlijk advies. Ook voor minder doorsnee laspraktijken heeft het bedrijf de spullen in huis.