Ervaar een warm welkom met opritverwarming

Het vriest in Nederland en iedereen is gelijk in rep en roer. Door de winterse taferelen ontstaan er lange files waardoor veel mensen te laat zijn op hun werk. Kunt u nagaan wat er gebeurt wanneer de hele oprit voor uw huis bedekt is met sneeuw en ijs. Wel eens aan opritverwarming gedacht? Dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Het aanleggen van een professioneel verwarmingssysteem vergt de nodige kennis en ervaring. Een specialistisch bedrijf doet er alles aan om zoveel mogelijk de overlast binnen de perken te houden. Het gaat wel om uw huis en u wilt dat de opritverwarming zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Wanneer u kiest voor opritverwarming van Heating Group International, komt u nooit meer thuis van een koude kermis. U kiest met het verwarmingssysteem niet alleen maar voor gemak, de opritverwarming dient ook als veiligheidsvoorziening. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.