Hofkens HIG: specialistisch schoonmaakwerk voor uw bedrijf

Hofkens HIG is de goede oplossing wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat alles onder hetzelfde dak heeft. Wij bieden allerlei schoonmaaklussen op maat aan. Lees meer in deze blog.

Professionele schoonmakers

Vertrouw op onze schoonmakers die altijd gaan voor kwaliteit. Onze Allesreinigers bespeuren elk vuiltje en maken alles weer schoon. We hebben oog voor detail en pakken elke schoonmaak op een professonele manier aan. Hofkens HIG laat bacterien verdwijnen! Onze certificeringen zoals ISO 9001 laten maar weer blijken dat we een professioneel schoonmaakbedrijf zijn en dat we altijd efficien te werk gaan. Ook zijn we partner van organisaties. SIEV, Stichting Industriele Reiniging en Vereninging Schoonmaak zijn voorbeelden van zulke organisaties. Dus wilt u schoonmaak Moerdijk of schoonmaak in Waalwijk bent u bij ons aan het juiste adres. 

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG

Een schoon bedrijfspand is het perfecte welkomstkaartje van uw organisatie. Schoonmaak is daarom zo ontzettend belangrijk en dit bieden we aan u aan. Wij verzorgen graag al uw schoonmaakklussen, hoe divers ook. Wij zijn op diverse locaties in Nederland werkzaam, waaronder in Waalwijk en Moerdijk. Wat we dan doen? Werkzaamheden zoals schoonmaken, stoffen, stofzuigen, etc. Wij hebben alles onder één dak en kunnen in principe alles reinigen. Ook ziekenhuizen of bedrijven in de voedingsindustrie. We zijn het perfecte schoonmaakbedrijf in Moerdijk en ook het perfecte schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Geen klus is voor ons te gek en we kunnen alles aanbieden wat met schoonmaak te maken heeft. Doordat we werkzaam zijn in Nederland en bij veel verschillende en diverse organisaties komen weten we van alles wat af en kunen we ook het pand van uw organisatie schoonmaken. 

https://hofkenshig.nl/