Risaco
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor hulp bij outplacement kunt u terecht in Apeldoorn

Zit u in een conflict of in een fusie met uw organisatie? Dan kan outplacement van deze specialisten in Apeldoorn de oplossing zijn. Ook wanneer u merkt dat de cultuur of de ambities van uw huidige werkplek niet meer bij uw behoeften en doelen aansluiten, kunt u kiezen voor outplacement. In deze gevallen is afscheid nemen van uw werkplek namelijk soms de enige of meest verstandige oplossing.

Kies voor expertise en ervaring

Als u nadenkt over outplacement, schakel dan Bureau Streefkerk uit Apeldoorn in. Zij beschikken over ruim 19 jaar ervaring en zijn dan ook een betrouwbare partner. Het bureau werkt samen met verschillende grote namen, zoals het Dolfinarium, Monuta, het Spoorwegmuseum én Staatsbosbeheer. De specialisten zijn actief bij instroom, doorstroom en uitstroom. Zij werken onafhankelijk, betrokken en zijn zeer klantgericht. Het bedrijf heeft niet voor niets een 8.5 score voor klanttevredenheid!

Het proces van outplacement bij deze experts in Apeldoorn

Outplacement is niet zomaar iets; deze specialisten uit Apeldoorn zorgen dan ook voor maatwerk. Ze doen er alles aan om u goed te begeleiden naar een nieuwe functie die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Een outplacementcoach helpt u hier goed bij. De stappen van het proces gaan als volgt:

  • U begint met een intakegesprek en een loopbaanonderzoek;
  • Als u uw baan heeft verloren bieden deze specialisten – indien gewenst – professionele outplacementbegeleiding;
  • Er worden individuele gesprekken gevoegd met een loopbaancoach. Aan de hand hiervan worden concrete zoekprofielen opgesteld;
  • U kunt rekenen op intensieve outplacementcoaching, trainingen en bemiddelingen.

Neem contact op met de klantenservice

Wenst u meer informatie over outplacement van deze specialisten in Apeldoorn? Dat is begrijpelijk. Gelukkig kunt u altijd bij hen terecht voor meer informatie en antwoorden op uw vragen. U bereikt de klantenservice via de contactgegevens die u op de website vindt. U kunt terecht bij de vestiging in Apeldoorn of in Ermelo.

https://bureaustreefkerk.nl/