Categoriearchief: Zorg

HollandZorg biedt flexmigranten onbegrensde zorgzekerheid

Bent u van plan zich als migrant in Nederland te vestigen? Of heeft u als werkgever tijdelijk buitenlandse werkkrachten in dienst? HollandZorg is dé zorgverzekeraar voor buitenlandse arbeidsmigranten die tijdelijk voor werk naar Nederland komen. Onze zorgverzekeringen zijn speciaal gericht op flexmigranten, die een hoogstaande service krijgen met een meertalige dienstverlening en extra vergoedingen van zorgkosten. Niet voor niets staat HollandZorg voor onbegrensde zekerheid.

Als migrant of werkgever eenvoudig een zorgverzekering op maat afsluiten

HollandZorg heeft een speciale zorgverzekering voor een immigrant. Vrijwel iedere buitenlander die in Nederland wil gaan werken, moet hier een zorgverzekering afsluiten. Migranten die niet uit een EU-land of uit Liechtenstein, Noorwegen of IJsland komen, hebben bovendien een verblijfsvergunning nodig. U kunt als immigrant of als werkgevers van arbeidsmigranten bij HollandZorg zowel een basisverzekering als aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen op maat afsluiten. Voor werkgevers is er een speciaal werkgeversportaal waar zij flexmigranten kunnen aan- en afmelden en de polisadministratie kunnen bijhouden.

Een Europese zorgkaart om zorg te krijgen en zorgkosten te declareren

Iedere migrant die bij HollandZorg een zorgverzekering afsluit, ontvangt een Europese zorgkaart. Ook wel European Health Insurance Card (EHIC) genoemd. Met deze pas krijgt u als buitenlandse werknemer de noodzakelijke medische zorg en heeft u recht op vergoeding van de zorgkosten. HollandZorg heeft een handige EHIC-app om snel met uw smartphone de zorgkosten te kunnen declareren. In de meeste gevallen hoeven de kosten niet te worden voorgeschoten.

Wilt u meer weten over de HollandZorg zorgverzekering voor immigranten? Telefonisch contact is mogelijk via +31(0)570 687 123. U kunt ook het contactformulier op onze website hollandzorg.com invullen, of breng een bezoek aan ons kantoor in Deventer.

 

https://www.hollandzorg.com/nl

Salland Zorgverzekeringen: de zorgverzekeraar die op uw lijf geschreven is

Met het verstrijken van het jaar wordt het weer tijd om na te denken over de beste zorgverzekeraar voor uw situatie in 2018. Salland Zorgverzekeringen onderscheidt zich in de markt met waarden van betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, uitstekende service en ruime vergoedingen. U kunt kiezen voor een zorgpolis op maat, waarbij u kunt rekenen op persoonlijke zorg dichtbij en een grote keuzevrijheid in het aanbod van zorgverleners. Alle reden om overstappen van zorgverzekering te overwegen.

Overstappen in 2018 naar Salland Zorgverzekeringen

U ontvangt uiterlijk 12 november 2017 de nieuwe polis van uw huidige zorgverzekeraar. Als u geen actie onderneemt, accepteert u automatisch de nieuwe premie en voorwaarden. U kunt natuurlijk ook uw zorgverzekering vóór 1 januari 2018 opzeggen en vóór 1 februari 2018 een nieuwe zorgpolis bij Salland Zorgverzekeringen afsluiten. Dan kunt u rekenen op kwaliteitszorg op maat, met een zeer ruime zorgkeuze.

Groot deel premie vloeit rechtstreeks terug naar de zorg

Salland Zorgverzekeringen heeft geen winstoogmerk. Het grootste deel van de premie ziektekostenverzekering vloeit rechtstreeks terug naar de zorg. U kunt naast de basisverzekering kiezen uit aanvullende verzekeringen (Start, Extra, Plus en Top) en tandartsverzekeringen (TandExtra, Tandplus en Tandtop). De nieuwe premies voor de zorgverzekering 2018 worden medio november 2017 bekend. Zeker is dat u bij Salland Zorgverzekeringen kunt rekenen op de beste zorg en service en veel keuzevrijheid. U kunt bij Salland Zorgverzekeringen veel zaken snel en gemakkelijk online regelen. Als u vragen of opmerkingen heeft over de zorgpolissen en het overstappen naar Salland, kunt u ons bellen (0570 – 68 74 84), e-mailen of het contactformulier op www.salland.nl invullen. Onze klantenservice staat voor u klaar.

 

https://www.salland.nl/

Een losse tandartsverzekering afsluiten? ZorgDirect!

Een stralend witte glimlach is voor veel mensen het ideaalplaatje. Daarom zijn we vaak zuinig op ons gebit en bezoeken we regelmatig de tandarts. Maar ook als je netjes poets en elk half jaar de tandarts je gebit laat controleren, kunnen er toch problemen ontstaan. Een gaatje vullen is misschien te overzien, maar wat als er een grotere ingreep nodig is? Een tandartsbehandeling kan best prijzig zijn. Het afsluiten van een losse tandartsverzekering is daarom zo gek nog niet.

Het gemak van een tandartsverzekering bij ZorgDirect

Omdat ieder mens anders is, kun je bij ZorgDirect verschillende soorten tandartsverzekeringen afsluiten. Wij hebben drie verzekeringspakketten voor je ontwikkeld: TandExtra, TandPlus en TandTop. Zo kun je precies de variant kiezen die bij je past. Heb je bijvoorbeeld van nature een heel goed gebit met alleen af en toe een gaatje? Dan heb je misschien voldoende aan TandExtra. Wil je het liefst ook het risico afdekken van onverwachte hogere tandartskosten? Dan voel jij je vast gerust met TandPlus. Vereist je gebit regelmatig meer aandacht van de tandarts? Dan kun je kiezen voor TandTop.

ZorgDirect? Dat is online gemak!

Heb je al een basisverzekering bij ZorgDirect? Dan kun je eenvoudig een losse tandartsverzekering afsluiten, zelfs online. Een aanvullende verzekering is niet nodig, maar wel mogelijk. Je zorgadministratie regel je zelf, zonder gedoe, in de veilige ‘Mijn ZorgDirect’ omgeving. Je kunt natuurlijk ook bellen, e-mailen, of een bericht sturen via WhatsApp, Twitter of Facebook.

https://www.zorgdirect.nl/

Een ongewenste zwangerschap

Bent u onbedoeld zwanger geraakt en is de zwangerschap ongewenst? Dan kunt u waarschijnlijk wel wat steun gebruiken met het maken van een lastige beslissing. Het is prettig als u mensen in uw omgeving heeft waarmee u kunt praten, maar misschien wilt u ook kunnen overleggen met een professional. In dit geval kunt u terecht bij abortuskliniek Bloemenhove. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een overtijd behandeling, maar ook voor de nodige steun en advies. In onze kliniek werken vrouwen die voor u klaar staan, een luisterend oor bieden en uw vragen kunnen beantwoorden. 

Bloemenhove kliniek

Bloemenhove kliniek is opgericht in 1971 en heeft dus al jarenlang ervaring met het bieden van de beste zorg rondom abortus. De kliniek is gelegen in een rustige omgeving in Heemstede, wat bijdraagt aan een zo prettig mogelijk verblijf. Daarnaast doet ons team van artsen, verpleegkundigen en andere specialisten er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Een behandeling bij Bloemenhove kliniek neemt nooit langer dan een dag in beslag. U kunt aan het einde van de dag naar huis om te kunnen herstellen in een vertrouwde omgeving.

Zuigcurettage

We zijn gespecialiseerd in het afbreken van zwangerschappen tot 22 weken en maken gebruik van verschillende abortusmethoden. De behandeling die toegepast wordt, is voornamelijk afhankelijk van de duur van uw zwangerschap. Bij een zwangerschap van vijf tot twaalf weken wordt gebruik gemaakt van een zuigcurettage. Bij deze behandeling kunt u kiezen tussen een plaatselijke verdoving of sedatie, waarbij u in slaap wordt gebracht. Voor meer informatie over abortus behandelingen kunt u een kijkje nemen op onze website. Ook kunt u direct contact met ons opnemen, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Een afspraak maken bij Bloemenhove kliniek kan via het afspraakformulier op de website, of telefonisch.

http://www.bloemenhove.nl/