Risaco
Image default
Auto's en Motoren

Healthy Seas

Hyundai en natuurbeschermingsorganisatie Healthy Seas hebben hun pan-Europese samenwerking met een jaar verlengd. Beide partijen blijven zich onvoorwaardelijk inzetten voor het schoonmaken en schoonhouden van zeeën en oceanen, de bescherming van maritieme ecosystemen en de totstandkoming van een circulaire economie.

Zo worden de door Healthy Seas uit zee gehaalde achtergebleven visnetten en de afgedankte netten uit de visserijsector door het bedrijf Aquafil verwerkt tot ECONYL®-garen; een hoogwaardige grondstof waarmee nieuwe, ecologische producten kunnen worden gemaakt zoals badkleding, ondergoed en tapijten. Het bijzondere en circulaire materiaal is ook te vinden in de nieuwe IONIQ 5. Onder meer de vloermatten in deze elektrische Hyundai zijn gemaakt van ECONYL®-garen. De bedoeling is dat het gerecyclede materiaal in de toekomst ook toegepast zal worden in andere producten.

Ioniq 5

De volledig elektrische IONIQ 5 is adembenemend mooi en verbazingwekkend geavanceerd. De IONIQ 5 is een zogenoemde batterij-elektrische auto of kortweg BEV. Volledig elektrische voertuigen zoals de IONIQ 5 gebruiken geen fossiele brandstoffen.

De iOniq 5 heeft dan  niets te maken met de Hyundai iOniq Electric die er al was. De iOniq 5 is een flinke middenklasser die op het nieuwe platform staat. De IONIQ 5 is geïnspireerd op het futuristische ontwerp van de Concept 45 EV. Zijn opvallende lijnenspel is een eerbetoon aan Hyundai’s designerfgoed. Rond de introductie groeide het aantal Hyundai Ioniq 5 private lease initiatieven snel.

I10

De Hyundai i10 heeft alles in huis om de perfecte stadsauto te zijn. Met de zuinige 1.0 motor verbruikt deze auto weinig brandstof. Hiernaast is hij klein en compact. Toch biedt hij voldoende ruimte voor 4 volwassenen.

Hyundai richt zich met de nieuwe i10 op autorijders die op zoek zijn naar een betaalbare auto met een brandstofmotor. Hyundai bracht de i10 in 2007 op de markt als opvolger van de Hyundai Atos. In 2020 kwam een volledig vernieuwd model op de markt. Het interieur van de nieuwe Hyundai i10 oogt fris en stijlvol. 

De i10 wordt gebouwd in de Hyundai Assan Otomotiv Sanayi fabriek in Izmit, Turkije. Hyundai i10 Private Lease is de voordeligste manier om in een nieuwe Hyundai te rijden.

I20

De eerste Hyundai i20 werd in 2008 gepresenteerd. Hij zit in het Hyundai aanbod precies tussen de Hyundai i10 en i30 in. In 2020 is de i20 vernieuwd. Hij heeft nu een bredere grille met aansluitend de scherp gelijnde koplampen. De i20 is heeft een eigentijds design en van binnen is hij opvallend ruim door de toegenomen breedte en wielbasis. Hiernaast is hij uitgerust met de modernste multimedia en veiligheidssystemen.

Via Hyundai i20 Private Lease is het mogelijk om zorgeloos een moderne auto te rijden die zowel in de stad als op de snelweg goed uit de voeten kan.

KONA

Mercedes krijgt in het elektrische SUV Crossover segment te maken met concurentie van de Hyundai Kona.

De Hyundai Kona is een moderne 5-deurs compacte SUV. Een praktische auto met een stoer uiterlijk die leverbaar is als hybride, elektrisch of met een benzinemotor. Het model combineert de stoere uitstraling van een SUV met de rijkwaliteiten en ruimte van een sportieve sedan. Het interieur is comfortabel en er zijn hoogwaardige materialen gebruikt.

De elektrische versie van de Kona is sinds 2018 verkrijgbaar. Hij combineert een indrukwekkend rijbereik met een populair SUV-design. De KONA Electric met het 64 kWh-batterijpakket heeft een actieradius tot 484 kilometer. Hyundai Kona Private Lease is een van de voordeligste manieren om in een nieuwe Kona te rijden.

Smart Mobility

Het geactualiseerde Strategy 2025 is gebaseerd op drie belangrijke pijlers. Smart Mobility Device en Smart Mobility Service maakten al deel uit van het actieplan dat in 2019 werd gepresenteerd en daar komt nu ook H2 Solution bij. Deze derde pijler weerspiegelt Hyundai’s toewijding aan de ontwikkeling en de commercialisering van zijn beproefde brandstofceltechniek.

Hyundai biedt de meest uiteenlopende reeks aandrijflijnen op de markt; van modellen met schone en zuinige benzinemotoren tot mild hybride, volledig hybride, plug-in hybride, batterij-elektrische en zelfs waterstof-elektrische voertuigen. In 2040 wil Hyundai zijn wereldwijde auto-line-up volledig geëlektrificeerd hebben en streeft het naar een marktaandeel van 8 tot 10 procent van de wereldwijde EV-markt. Hyundai is van plan om tegen 2025 wereldwijd 560.000 batterij-elektrische auto’s per jaar te verkopen en zo uit te groeien tot een top 3-fabrikant van emissievrije voertuigen.

Behalve de kwantitatieve en kwalitatieve groei van zijn geëlektrificeerde gamma wil Hyundai zich ook nog meer profileren als een verantwoordelijk lid van de samenleving dat slimme en duurzame mobiliteitsoplossingen biedt. Hyundai zal dat doen door hoogwaardige mobiliteitservaringen te bieden en de laadinfrastructuur voor berijders van elektrische auto’s te verbeteren.

Private Lease

Hyundai modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Hyundai Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.