Risaco
Image default
Banen en opleidingen

Een professioneel werving- en selectiebureau in de Food branche

Ben je op zoek naar een professioneel werving- en selectiebureau dat zich richt op recruitment van hogeropgeleide in de Food branche? Dan schakel je het best de consultants in van het bedrijf MY Recruitment. Deze specialisten kennen de branche als hun broekzak en bezitten jarenlange ervaring in recruitment. Diverse medewerkers hebben zelf op professioneel niveau gewerkt in deze branche en kunnen jou daarom perfect assisteren. Ben jij dus op zoek naar een baan in de Food, schakel dan de experts van dit werving- en selectiebureau in! Ze hebben partnerschappen met producenten en leveranciers van ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Verder hebben ze vacatures voor binnen de distributie en bij producenten van eindproducten voor zowel mens als dier. Bekijk of er een vacature is die aansluit op jouw wensen en laat deze specialisten je assisteren bij je zoektocht naar de perfecte functie.

Wat verwachten de consultants van jou

Wanneer jij dit werving- en selectiebureau voor Food wilt inschakelen om jou te helpen aan een baan in de Food branche, dien je wel aan bepaalde eisen te voldoen. Zo is het onder andere zo dat ze wensen dat je een technische opleiding hebt gevolgd. Deze opleidingen zijn bijvoorbeeld: levensmiddelentechnologie, biotechnologie of andere vergelijkbare opleiding op hbo- of wo-niveau. Deze opleidingen bieden namelijk een gezonde basis voor diverse functies waar het bedrijf vacatures voor heeft. De consultants van dit bedrijf zijn uiterst professioneel en zullen altijd kijken naar een functie die aansluit op jouw wensen en behoeften. Daarbij zoeken zij een functie waarbij de mogelijkheden je aanspreken. 

Neem direct contact op met deze specialisten

Allereerst gaat het contact via MY Recruitment. Door middel van een uitgebreid gesprek komen zij erachter of je een match bent met het bedrijf waar je wilt solliciteren. Vervolgens begeleiden zij het gehele proces van A tot Z. Vanaf het eerste gesprek tot aan het tekenen van je contract. Ben jij klaar om de specialisten van dit werving- en selectiebureau in te schakelen voor een nieuwe baan in de Food? Neem dan direct contact met ze op voor het plannen van een kennismaking. Zij helpen je graag verder!

https://www.my-recruitment.com/