Risaco

Hoe voorkom je scheuren in jouw zwembad?

Een zwembad, een luxe waar niet iedereen over beschikt. Het vraagt veel onderhoud en tijd om een zwembad bij te houden dat in het begin dragelijk is, na een langere tijd vraag je jezelf af of hier geen oplossing voor is om het vissen van bladeren over te kunnen slaan. Om een zwembad op orde te krijgen moet het dagelijks bijgehouden worden, de bladeren en bacteriën kunnen voor aantasting op de gezondheid zorgen. Om deze problemen te kunnen verhelpen en het makkelijker maken voor jezelf is het volgende product ontwikkelt, namelijk de lamellen afdekking zwembad. Dit is een afdekking die door een druk op knop automatisch over het zwembad zal gaan en volledig afdekken zodat niks of niemand er bij kan. Je kan dit toepassen als er geen gebruik meer wordt gemaakt van het zwembad of het zwemseizoen is afgelopen.

De lamellen afdekking zorgt voor een bescherming van het zwembad, denk bijvoorbeeld aan de winter. Als het zwembad niet beschikt over een afdekking bestaat de kans dat het zwembadwater zal bevriezen en scheuren in de wanden van het zwembad zullen ontstaan. Dit resulteert dat het zwembad uiteindelijk lek is en kan rekenen op hoge reparatiekosten. Door een eenmalige aanschaf bespaart u onderhoudskosten, reparatiekosten en u bespaart energiekosten. Energiekosten worden bespaart omdat het water minder vaak of helemaal niet meer verwarmt hoeft te worden, door de afdekking zal het temperatuur van het water warm blijven omdat de warmte niet kan ontsnappen. Het is een stuk fijner om in een warm zwembad te springen dan een ijskoude zwembad, het zwembad biedt de optimale ontspanning aan die u wenst na een lastige werkdag.

Naast de lamellen afdekkingen zijn er ook solarlamellen zwembad, dit zijn lamellen die een luxere uitstraling uiten en duurzamer zijn. De bovenlaag van de solarlamellen zijn transparant en de onderlaag is zwart om warmte vast te houden, de temperatuur van het zwembadwater wordt hierdoor verwarmd.

http://www.lamellenafdekkingen.nl