Risaco
Image default
Bedrijven

Kies voor bliksembeveiliging van hoge kwaliteit

Beschikt u over een pand en wilt u hier graag bliksembeveiliging in laten installeren? Dan maakt u een goed keuze. Een blikseminslag kan namelijk heel wat schade aanrichten wanneer u hier niet tegen beveiligd bent. Om er zeker van te zijn dat de bliksembeveiliging optimaal werkt, kunt u voor de installatie het beste een specialist inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijf als Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Dit bedrijf is al ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Ze werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten en doen dit door heel de Benelux en zelfs daarbuiten. Al veel bedrijven, overheden en particulieren hebben gebruikgemaakt van de uitgebreide dienstverlening van deze specialist.

Wat er zoal onder de ruime dienstverlening van dit bedrijf valt

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is een toonaangevend bedrijf met een uitgebreid dienstenaanbod. U schakelt dit bedrijf onder andere in voor advies, ontwerp, installaties, inspecties, onderhoud en engineeringsklussen. Ze werken veilig en doen dit volgens de meest recente normen. Bovendien gebruiken ze hoogwaardige producten. Of u nu dit bedrijf inschakelt voor een bliksemafleiderinstallatie, aardingssysteem of overspanningsinstallatie; u kunt te allen tijde rekenen op de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten en bestaande objecten. Wilt u een aardpen laten slaan? Lees dan verder voor meer informatie.

Een aardpen laten slaan tegen lage kosten

Als u tegen lage kosten een aardpen wilt laten slaan, schakelt u eveneens deze specialist in. De medewerkers van Mulhuyzen Bliksembeveiliging zorgen er graag voor dat uw woning of bedrijfspand goed geaard is. De bliksem wordt op die manier direct afgevoerd naar de aarde. Zo houdt u niet alleen uw pand veilig, maar ook uzelf en anderen. Het hebben van een aardpen is sinds 1970 verplicht in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Toch kan het voorkomen dat u nog geen aardpen heeft, omdat u bijvoorbeeld een jaren 30 woning heeft. Dan schakelt u dus het beste Mulhuyzen Bliksembeveiliging in!