Risaco
Image default
Bedrijven

Waarom een cursus zonnepanelen volgen zoveel toegevoegde waarde heeft

Zonnepanelen: ze zijn hedendaags niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds vaker kiest men ervoor om hiermee energie op te wekken en vervolgens te gebruiken binnen het huishouden. Het inzetten van zonnepanelen is niet alleen rendabel, maar ook nog eens duurzaam. Mits deze juist worden gelegd uiteraard. Wilt u een inspectie aan uw zonnepanelen laten uitvoeren, zodat u zeker bent dat deze er correct op liggen? Of zou u uw werknemers een veiligheidstraining willen laten volgen? Voor trainingen, inspecties en keuringen zit u goed bij Omega Training.

Kies een geschikte cursus zonnepanelen

Omega Training biedt praktische trainingen, cursussen en vakgerichte opleidingen aan voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit. Zo ook met zonnepanelen. U ziet ze tegenwoordig overal, maar helaas worden deze installaties niet altijd op correcte wijze aangelegd waardoor elektrocutie of brand kan ontstaan. Volg daarom een cursus zonnepanelen en leer de PV-installatie veilig aan te leggen. Om te bepalen welke cursus zonnepanelen u het beste kunt volgen, bepaalt u vooraf of u die van de inspecteur zonnepanelen of van de installateur zonnepanelen wilt doen. Dit zijn namelijk de twee leerlijnen die zij aanbieden. Niet alleen voor de doorgewinterde vakman, maar ook voor de nieuwkomers in de markt hebben zij een geschikte cursus zonnepanelen beschikbaar. U leert dan meer over de normen (zoals EN 50524 en NEN 1010), maar ook door praktisch en op de juiste manier aan de slag te gaan met PV-installaties.

Een vakgerichte opleiding volgen

Bij Omega Training zorgen ze dat u op de juiste manier zonnepanelen oplevert, installeert en inspecteert. Daarnaast bieden zij nog veel meer vakgerichte opleidingen aan. Zij vinden namelijk dat ieder werknemer in Nederland veiligheid als basisrecht heeft. Om die reden maken zij veiligheidstrainingen toegankelijk voor iedereen. De vakgerichte opleidingen en cursussen van Omega Training zijn zowel klassikaal als online te volgen. Wilt u een NEN 3140 cursus, cursus zonnepanelen, SCIOS Scope opleiding of klimmaterieel & valbeveiliging volgen? Schrijf u dan nu in!