Risaco
Image default
Dienstverlening

Bereik de klantenservice van je favoriete webshop eenvoudig via 0900 – 1850

Ben jij gek op fashion? Dan shop je vast veel online en zijn de webwinkels van Zalando en Sarenza jou hoogstwaarschijnlijk goed bekend. De eerste heeft immers een fantastisch aanbod aan mode, schoenen en accessoires van allerlei topmerken. De tweede is de grootste schoenenwinkel van Frankrijk. Alle reden dus om bij Sarenza op zoek te gaan naar je nieuwe paar schoenen.

Bel met één nummer naar allerlei bedrijven

Hoe leuk online shoppen ook is, soms stuit je op een vraag. Je wilt bijvoorbeeld meer informatie over de maat of leveringstijd. Of je vraagt je af waar je pakket blijft. Dan kun je gelukkig de klantenservice bellen. Heb je het nummer niet bij de hand? Bel dan gewoon 0900 – 1850. Dan kom je uit bij een telefonische dienst die je automatisch doorverbindt met bijvoorbeeld het telefoonnummer van Zalando. Op deze wijze kun je ook naar de klantenservice van andere winkels bellen. Deze hoeven overigens echt niet alleen in de modebranche te zitten. Ook bedrijven als Telfort, Menzis en Essent werken met dit systeem.

Ontdek meer over de klantenservice die je nodig hebt

Meestal wacht er nadat je het nummer hebt ingetoetst een automatisch kiessysteem wat vaak verwarring schept. Wil je het liefste vooraf weten wat je te wachten staat, dan kun je ook naar Klantenservicetelefoon.nl surfen. De mensen achter deze website hebben voor jou namelijk het transcript van de klantenservice van allerlei winkels voor je opgeschreven. Bij de klantenservice van Sarenza hoef je overigens weinig te doen. Hier wordt je volgens Klantenservicetelefoon.nl namelijk meteen met een medewerker doorverbonden. Kijk dus gerust eens rond op deze website en ontdek ook andere manieren om contact op te nemen met een klantenservice.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Scope 8 of Scope 10 inspectie laten uitvoeren

Vraag hulp aan dé expert in logopedie vlak bij Bergen op Zoom

De mooiste vloer- en wandtegels geschikt voor elk interieur