Risaco
Dienstverlening

Cadeau voor afscheid groep 8

Bij Jilster.nl kan je als cadeau voor afscheid groep 8 een tijdschrift maken en later drukken. Dit doe je door een account te maken op de website en te kiezen voor tijdschrift starten. Degene welke dit doet, is de hoofdredacteur. Daarna stel je een redactieteam samen. Met een andere ouder of een leerkracht. Je maakt een planning en taakverdeling. En gaat brainstormen over of iedere leerling een eigen pagina maakt, en of de ouders en leerkrachten ook een pagina toevoegen aan dit cadeau. Ben je geïnteresseerd in dit speciale en unieke afscheid groep 8? Kijk eens op jister.nl en lees deze blog door!

Fasen tijdschrift afscheid groep 8

Nadat je een redactie hebt gekozen voor afscheid groep 8, ga je  bepalen hoeveel pagina’s er inkomen, hoeveel exemplaren er gedrukt moeten worden en of de glossy gelijmd of geniet wordt. Wat natuurlijk ook van belang is, is dat de financiering geregeld wordt. Je gaat dan kijken hoe je het gaat betalen. Gaan de ouders betalen, of gaan de leerlingen acties doen? Om al het geld bij elkaar te krijgen.

Als de redactie gekozen is en de financiering rond is ga je de indeling maken. Je geeft leerlingen, ouders en / of leerkrachten opdrachten, wat zij moeten maken, hoe ze dat moeten doen een wanneer ze dit af moeten hebben. Hierbij moet ook nagedacht worden over een voorwoord, klassenwoord en pagina’s voor speciale activiteiten. Uiteindleijk moet iedereen dit inleveren bij één en dezelfde persoon. Wanneer alles ingeleverd is, kan alles nogmaals door lopen worden en kan je overige pagina’s met klassenfoto’s, voorwoord, nawoord en inhoudsopgaven toe gaan voegen. Wanneer alles op de juiste plek zit en je tevreden bent over het resultaat kan je de tijdschriften bestellen. En kan je het uitdelen op een leuke speciale dag, zoals de eindmusical!

Zoek jij ook een leuk cadeau voor afscheid groep 8 kijk eens op jilster.nl