Risaco
Image default
Dienstverlening

Conference hotel Amsterdam

Amsterdam is een van de bekendste internationale conferentiebestemmingen van de wereld. De stad beschikt over een breed aanbod aan conferentiecentra en is daarmee zeer toegankelijk voor het organiseren van diverse bijeenkomsten. Het aanbieden van uiteenlopende werk- en vergadermogelijkheden brengt velen voordelen met zich mee. Zo kan het extern organiseren van conferenties van grote invloed zijn op de productiviteit, effectiviteit en betrokkenheid van uw gezelschap.

Indien u op zoek bent naar een geschikte locatie voor het organiseren van uw bijeenkomst is een gunstige ligging en- bereikbaarheid van cruciaal belang.

Hierbij is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de locatie zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken is voor uw gezelschap. Dankzij de gunstige ligging, dichtbij het Centraal station en de luchthaven Schiphol, is het Van der Valk Amsterdam conference hotel zeer geschikt.

11 multifunctionele zalen

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel biedt u de mogelijkheid tot het organiseren van diverse bijeenkomsten. Met een ruim aanbod van maar liefst elf verschillende zalen bent u in de gelegenheid tot het samenstellen van een ideale bijeenkomst

afgestemd op al uw wensen en behoeften. Iedere zaal beschikt doorgaans over de modernste faciliteiten en technische middelen, waaronder LCD presentatieschermen, een akoestisch plafond, geluidswerende wanden, een geluidsinstallatie en een ClickShare draadloos presentatiescherm. Uiteraard kunt u op aanvraag uw conferentie uitbreiden met verschillende optionele faciliteiten.

Verder heeft u de keuze uit diverse opstellingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de opstellingen School, U-vorm, Theater, Boardroom, Gala diner, Receptie, Cabaret en Carré. Een samengesteld team aan specialisten denkt graag met u mee over de benodigde voorzieningen voor het samenstellen van uw ideale bijeenkomst.

Voor meer informatie over het organiseren van een conferentie in Amsterdam bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel kunt u terecht op de website of neem contact op via het telefoonnummer 020 80 01 100.

https://www.vandervalkamsterdam.com/

Gerelateerde artikelen

Laat uw injector reinigen bij een specialist met de nodige kennis en ervaring

De voordelen van het gebruikmaken van een elementenbegroting

Koop uw Kubota onderdelen bij deze specialist