Risaco
Image default
Dienstverlening

De ideale drainage mortel voor onder uw terras of straatwerk

Heeft u drainage mortel nodig? Bijvoorbeeld omdat u een terras gaat aanleggen of omdat u een stevige, waterdoorlatende laag nodig heeft voor tussen het zandbed en het straatwerk? Dan kiest u het best voor mortel van Multi Mortel Brabant. Dit bedrijf levert namelijk uitstekende kwaliteit als het om dit soort producten gaat. Daarnaast profiteert u bij deze specialist van goede dienstverlening. Mortel bestellen, gaat namelijk in een paar simpele stappen. Lees verder en ontdek hoe dit in zijn werk gaat.

Plaats uw bestelling eenvoudig telefonisch of online

Allereerst bestelt u de drainage mortel die u nodig heeft. Dit doet u eenvoudig via het online bestelformulier. Hierop vult u onder andere het soort product en de gewenste hoeveelheid in. Vervolgens wordt de totaalprijs van uw bestelling automatisch berekend. Zo weet u precies wat het kost om mortel te bestellen. Komt u er bij deze stap van het proces niet helemaal uit? Dan kunt u contact opnemen met de experts van Multi Mortel Brabant, want zij helpen u graag.

Maak een afspraak voor de levering en haal de mortel op of laat het bezorgen

Na het bestellen, wordt er contact met u opgenomen om de tijd en datum van de levering te bevestigen. Zo weet u zeker dat alles op het gewenste tijdstip wordt geleverd. Vervolgens is het tijd voor de levering. Dit kan bij u op locatie, maar u kunt het ook bij het bedrijf in Odiliapeel ophalen. Kiest u voor de laatste optie? Dan is het ook mogelijk om direct te betalen. Dit kan via pin of contant, maar ook op factuur.

Start uw project

Nu u alle drainage mortel die u nodig heeft in huis heeft, kan het project van start gaan. Zoals u merkt, is bestellen dus ontzettend eenvoudig bij Multi Mortel Brabant. Wilt u meer weten over de bestelwijze of heeft u een vraag over een van de producten? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf.

https://www.multimortelbrabant.nl/