Risaco
Image default
Dienstverlening

Het laserlassen van rvs materialen laat je doen bij deze specialist

Heb je materialen die je wilt laten lassen? Dan is het verstandig om een specialist in laserlassen in te schakelen. BOZ Group is een dergelijke specialist. Dit bedrijf is al ruim 45 jaar actief in de metaalindustrie. Zij doen onder andere assembleren, poedercoaten, omkasten, laserlassen en platen bewerken. Dankzij deze zeer uitgebreide dienstverlening weet je zeker dat zij jou kunnen helpen. Hun deskundige medewerkers zorgen ervoor dat jij altijd over een eindproduct beschikt dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel alle rvs producten kunnen gelast worden bij dit bedrijf. Wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder.

Diverse voordelen ten opzichte van regulier lassen

Om optimaal te kunnen laserlassen, maakt BOZ Group gebruik van een gerobotiseerde laserinstallatie. Dit bedrijf is de enige in Nederland die een dergelijke installatie heeft, dus mogen zij zich met recht een unieke specialist noemen. Wanneer je hen producten laat laserlassen, zorgen zij haast altijd voor een eindproduct dat geen nabewerking behoeft. Doordat er bij laserlassen wordt gewerkt met een korte warmte-inbreng, ontstaat er namelijk nauwelijks vervorming aan het product. Hiermee is ook het grootste verschil ten opzichte van regulier lassen aangegeven. Een ander voordeel van laserlassen ten opzichte van normaal lassen is dat er met zeer dun plaatmateriaal kan worden gewerkt. In de gerobotiseerde laserinstallaties kunt u bovendien ook rvs-producten laten lassen en lasersnijden. Deze specialist doet het graag voor jou!

Bezoek de website van de specialist

Wil je graag meer weten over de diensten van BOZ Group? Neem dan contact met hen op. Hun vakmensen vertellen je graag alles over de installaties die zij gebruiken en de mogelijkheden op het gebied van laserlassen. Breng een bezoek aan hun website, hier vind je meer informatie over de diensten én de contactmogelijkheden van deze specialist. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en voorzien je indien gewenst van deskundig advies op maat.

https://bozgroup.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop een SPAL ventilator voor uw voertuig

Airco Prijs Airconditioning – Prijzen Airco? Kijk snel op www.airco-airconditioning.be !

De voordelen van het gebruikmaken van een elementenbegroting