Risaco
Image default
Dienstverlening

Koop een SPAL ventilator voor uw voertuig

Wanneer u van plan bent om een SPAL ventilator te kopen voor uw auto, is het belangrijk om dit te doen bij een specialist. Een specialist die u voorziet van de juiste SPAL ventilator voor uw voertuig is RDN. Dit bedrijf verkoopt u niet alleen een ventilator van dit Italiaanse kwaliteitsmerk, ze monteren hem ook direct! Doordat RDN alle producten uit het assortiment direct op voorraad leverbaar hebben hoeft u ook niet lang te wachten op uw nieuwe SPAL ventilator. Door te kiezen voor deze specialist kiest u dus voor de juiste ventilator die op vakkundige wijze geïnstalleerd wordt.

De voordelen van een SPAL ventilator

Het merk SPAL is een slimme keuze wanneer u een ventilatiesysteem in uw auto wilt laten monteren. SPAL is namelijk al meer dan 70 jaar actief in het vakgebied. Sinds de jaren 50 produceren ze al hoogwaardige kwaliteit koelventilators. Over de jaren is de productie van ventilatoren alleen maar toegenomen en is de kwaliteit nog hoger geworden. Doordat de producten, zoals de SPAL ventilator, continu gerenoveerd worden, is de levensduur aanzienlijk toegenomen.

Laat de SPAL ventilator professioneel monteren

De monteurs van RDN weten perfect hoe ze met deze ventilators om moeten gaan. Er zijn verschillende manieren waarop ze geïnstalleerd kunnen worden. Zo kan er een speciale bevestigingsset met kunststof pinnen gebruikt worden, of gebruik worden gemaakt van metalen bevestigingstrips met een kunststof gedeelte die de koelventilator in de auto zekeren. de monteurs bepalen aan de hand van uw wensen wat de beste manier is voor uw voertuig. 

Neem contact op met het bedrijf

Bent u van plan om een SPAL ventilator te laten installeren? Neem dan contact op met de specialisten van RDN. Elke auto is anders en heeft andere eigenschappen. Door contact op te nemen met de specialisten wordt precies uitgezocht welke ventilator het beste past bij uw auto. Maak na het kiezen van het juiste model een afspraak om de ventilator te installeren.