Risaco
Image default
Dienstverlening

Laat de professionals uw auto aankoopkeuring uitvoeren

Als je een tweedehands auto gaat kopen, vraag je je ongetwijfeld af of alles naar behoren functioneert. Maar hoe kun je dit het beste controleren? Door het inzetten van deskundigen voor een auto aankoopkeuring. Bij deze keuring zullen diverse onderdelen van de auto door een professional gekeurd worden. Zodoende kun je er voor de aanschaf van de auto achter komen of het voertuig vele mankementen heeft. Daarmee weet je dus ook direct of de auto de vraagprijs waard is. Mijn Autocoach is dé specialist op het gebied van autokeuringen. Met jaren aan praktijkervaring en een team van professionele autocoaches staan zij paraat om jou te ondersteunen als je een tweedehands auto aan wilt schaffen.

Laat de auto in 6 stappen grondig keuren

Een auto aankoopkeuring van Mijn Autocoach beoordeelt het aan te schaffen voertuig op 6 punten. Allereerst wordt bekeken of de voertuigdocumentatie op orde is. Hieronder vallen de onderhoudsboekjes, eventuele garagefacturen en de tellerstand. Vervolgens wordt de auto gecontroleerd op de hefbrug. Hierbij kijken zij naar de staat van de uitlaat, de vering, de remmen en de banden. Het interieur van de auto wordt vervolgens gecheckt op slijtage, waarna wordt gekeken of alle elektronica nog werkt. Het schadeverleden wordt gecheckt en geïnstalleerde computers worden uitgelezen. Tenslotte maken de medewerkers van Mijn Autocoach een proefrit met de auto. Zo verifiëren zij dat de motor en de versnellingsbak nog in goede staat zijn. Het uitvoeren van de volledige keuring duurt maar anderhalf uur; deze kan al binnen 24 uur na aanvraag op een door jou aangegeven locatie uitgevoerd worden. Als klap op de vuurpijl hoef je daarnaast zelf niet aanwezig te zijn tijdens de keuring, hoewel het uiteraard wel is toegestaan.

Veel mogelijkheden voor uw autocheck

Zodra de autocoaches van Mijn Autocoach de aankoopkeuring van de auto hebben afgerond, ontvang je van hen een technisch verslag met een gedetailleerde toelichting. In dit document staan alle punten opgenomen die zijn gekeurd. Dit document wordt direct na de keuring met jou persoonlijk doorgenomen. Als je niet aanwezig wilt of kunt zijn tijdens de keuring, zal er voor de bespreking telefonisch contact met je worden opgenomen. Daarna wordt het verslag per e-mail opgestuurd. Echt zeker weten dat de tweedehandsauto die je gaat kopen nog in goede staat is? Zet dan de diensten van de professionals van Mijn Autocoach in om de auto grondig te laten keuren. Als je graag meer informatie over de mogelijkheden wilt, kun je direct contact met hen opnemen.

https://www.mijnautocoach.nl/

Gerelateerde artikelen

Bereik een gezond binnenklimaat met cellulose isolatie

Bereik de klantenservice van je favoriete webshop eenvoudig via 0900 – 1850

Airco Prijs Airconditioning – Prijzen Airco? Kijk snel op www.airco-airconditioning.be !