Risaco
Image default
Dienstverlening

Laat een unieke trouwring maken

Trouwringen laten maken die echt exclusief zijn? Neem dan de eerste stap en ga naar BijzondereTrouwringen .nl. Dit is geen website om uw trouwringen online te bestellen. Dat zou immers in hoge mate afbreuk doen aan het exclusieve karakter ervan. De website BijzondereTrouwringen.nl weerspiegelt de hoge kwaliteit die goudsmid en ontwerper Hildardjan Verweij u biedt. Daarbij vermelden wij gelijk dat Hildardjan geen gewone goudsmid is. Hij is meester-goudsmid en mag hierdoor het meesterteken voeren. Hildardjan Verweij werkt alleen met edelmetalen en edelstenen. Daarbij is hij volledig gespecialiseerd in het met de hand voortbrengen van trouwringen. Dit is een aparte categorie wanneer het gaat om het assembleren van hoogwaardige sieraden.

Goudsmit maakt uw ringen op maat

Onze website BijzondereTrouwringen.nl wordt ook geregeld aangeduid met ‘Trouwringen Amersfoort‘. Dit komt doordat in Amersfoort ons hoogwaardige atelier kan worden bezocht. Het is namelijk niet de bedoeling dat u bij ons de trouwringen online bestelt. Voorafgaand aan uw huwelijksdag ontvangen wij u graag op onze locatie. Hier geven wij u alle voorlichting die u nodig heeft en kunt u ons deelgenoot maken van uw wensen. De trouwringen van Hildardjan Verweij zijn immers steeds uniek en worden geheel op uw wensen afgestemd. Om voldoende tijd te hebben het ontwerp om te zetten in een topproduct, vragen wij u een marge aan te houden van 5 tot 7 maanden voor de huwelijksdatum. Brengt u ons in die periode een bezoek, dan hoeven wij u niet teleur te stellen. Onze exclusieve trouwringen kunt u trouwens ook komen bezichtigen in het noorden van Nederland. Ons atelier in Veendam bij Groningen, bevat ook de trotse collectie trouwringen die wij u kunnen bieden.

Witgoud, platina; welke voorkeur heeft u?

Bij BijzondereTrouwringen .nl bent u in geen enkel geval beperkt tot een bepaald materiaal. Hildardjan Verweij is namelijk meester in het bewerken van platina, witgoud, geelgoud en roodgoud. Ook zijn visie op diamanten en andere edelstenen is van een erg hoog niveau. Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf een afspraak in te plannen. Dit kan heel eenvoudig via onze website. Wij nemen dan uitgebreid de tijd voor u!
 

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/