Risaco
Image default
Dienstverlening

Marketing via Social Media? Your Business Online!

Adverteren op Linked-In is erg interessant als u uw nieuwe product of dienst op de markt wilt brengen. Als u overweegt via LinkedIn te adverteren, kan Your Business Online u van dienst zijn! LinkedIn biedt verschillende advertentiemogelijkheden die we hier kort zullen toelichten. Een zeer aantrekkelijke optie is adverteren in het nieuwsoverzicht van LinkedIn. De advertentie verschijnt tussen de actuele, ‘normale’ nieuwsberichten die veelvuldig gelezen worden. Het grote voordeel is dat de opmaak hetzelfde is, oftewel aansprekende foto’s en een preview-link naar uw eigen pagina.

Dan is het ook mogelijk om alleen met tekst te adverteren. Dit is van oudsher dé manier om via LinkedIn uw bedrijf onder de aandacht te brengen. De opmaak bestaat uit een sprekende hoofdregel gevolgd door een korte tekst en, indien van aanvullende waarde, een afbeelding ter grootte van 50 bij 50 pixels. Deze advertenties zijn absoluut zinvol, maar blijken minder effectief dan een nieuwsbericht-ad.

En dan is het ook nog mogelijk uw doelgroep persoonlijk te benaderen via LinkedIn. Lead-advertenties zijn zeer populair. Er hangt een prijskaartje aan, maar dat weegt zeker op tegen het feit dat u LinkedIn gebruikers afzonderlijk bereikt met een bericht in hun inbox.

Facebook ideaal voor marketing doeleinden

Is Facebook marketing zinvol? Het antwoord op deze vraag is in vrijwel alle gevallen met een volmondig ‘Ja!’ te beantwoorden. Facebook is wereldwijd het grootste sociale platform. Er zijn verschillende manieren om uw specifieke klanten te bereiken door middel van Facebook. Your Business Online heeft veel ervaring met Facebook. Dit social media marketing bureau kent de kracht en de zwaktes van Facebook en kan u helpen alles uit Facebook te halen wat er in zit. Directe interactie met relaties is hét pluspunt van Facebook. U kunt uw mensen volgen en zo ook hun interesses. Wilt u weten hoe u Facebook kunt inzetten? Neem snel contact op met Your Business Online: info @ yourbusinessonline, 076-8897629.

https://www.yourbusinessonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Scope 8 of Scope 10 inspectie laten uitvoeren

Kwaliteit uitvaarten in Den Helder

Schakel een deskundige airco-installateur uit regio Limburg in