Risaco
Image default
Dienstverlening

Met een cursus datavisualisatie leer je betekenis aan je data te geven

Wanneer je ondernemer bent, heb je vaak te maken met een grote hoeveelheid data. In zowat ieder bedrijfsproces is data verwerkt die gestructureerd moet worden om duidelijk over te brengen naar bijvoorbeeld medewerkers en klanten. Dit kan voor ondernemers soms een lastige klus zijn, aangezien het overzicht soms moeilijk te creëren is. Kies daarom voor de cursus datavisualisatie van De Monchy & Bakker. Dit bedrijf biedt cursussen aan om data beter te begrijpen, te structureren en betekenis eraan te geven. Door dit te doen, zet je je publiek aan tot actie en werk je efficiënter. Ontdek alles over de cursus datavisualisatie op de website van dit bedrijf en ontdek hoe jij je organisatie hiermee naar een hoger niveau brengt!

Creëer heldere inzichten

Iedere dag groeit de hoeveelheid data binnen een organisatie. Wanneer deze niet goed genoeg wordt gestructureerd en gefilterd, raakt men het overzicht kwijt en gaat er onnodig veel tijd verloren. Met een cursus datavisualisatie leer je de data te begrijpen en effectief te benutten. Dit wil zeggen: data vertalen naar concrete inzichten die je organisatie verder helpen. Tijdens de cursus leer je dus verder te kijken dan enkel het weergeven van data. Door deze te visualiseren kom je tot inzichten die je met enkel een grote hoeveelheid aan cijfers en letters niet had kunnen krijgen. Bovendien leer je de data aantrekkelijk te presenteren aan je publiek, of het nu binnen of buiten je bedrijf is.

Breng je verhaal overtuigend over

In de tweedaagse cursus datavisualisatie ontdek je de combinatie van data-analyse en ontwerpen. Vervolgens ga je op zoek naar de verhalen die je data impliciet of expliciet vertelt. Door je doelgroep goed vast te stellen, breng je de storyline overtuigend over naar je publiek en maak je impact. Die impact zorgt voor meer actie, en dat is precies wat je wilt! Bezoek de website van De Monchy & Bakker en meld je aan voor de cursus. Hier kun je natuurlijk ook terecht met al je vragen.

https://demonchyenbakker.nl/