Risaco
Image default
Dienstverlening

Online E liquid voor uw E-sigaret

Bent u op zoek naar kwalitatief goede E liquids? Dan bent u bij Slimroken op het goede adres. Bij Slimroken verkopen ze namelijk alleen E liquids van merken die streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Bovendien voldoen deze merken aan de strenge kwaliteitseisen en komen de liquids van deze merken uit een ISO gecertificeerde fabriek. Zo bent u altijd verzekert van een kwalitatief goed product.

De merken die deze liquids aanbieden hebben vaak meerdere E liquid lijnen en een divers aanbod aan smaken. Dit heeft het voordeel dat er altijd wel een smaak tussen zit die past bij uw persoonlijke voorkeuren. En heeft één merk het niet? Dan heeft het andere merk die smaak wel. De smaakcategorieën variëren van zoete smaken tot tabak smaken en fruit smaken.

U kunt E liquids met of zonder nicotine bestellen

Naast de verschillende smaken, die verkrijgbaar zijn, heeft u ook de keuze om E liquid met of zonder nicotine te bestellen. De liquids zijn namelijk verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes. Dit varieert van 0mg nicotine per ml liquid tot en met 20mg nicotine per ml liquid. Dit heeft het voordeel dat de nicotineverslaving geleidelijk kan worden afgebouwd. Probeert u net te stoppen met het roken van normale tabak met behulp van de E-sigaret? Begin dan met een hoog nicotinegehalte en bouw dit geleidelijk af. Dit verhoogt het slagingsproces om te stoppen met roken.

E liquid wordt opgeslagen in de clearomizer van de E-sigaret

De E liquid die u aanschaft plaatst u in de clearomizer van de E-sigaret. Clearomizers worden ook wel de tank van de E-sigaret genoemd, omdat hier de vloeistof in wordt opgeslagen. In deze tank zit in de meeste gevallen ook het verhittingselement verwerkt. Wanneer u de E-sigaret activeert wordt de liquid tijdens het inhaleren gelijk in contact gebracht met het verhittingselement. Het verhittingselement zet de vloeistof om in damp en zo kunt u beginnen met elektrisch roken.

https://www.slimroken.nl/

Gerelateerde artikelen

Problemen met de elektra? Bel Elektricien Dordrecht

Dansschool in Arnhem

Hier gebruikt u een afdekzeil op maat voor