Risaco
Image default
Dienstverlening

Schakel deze psycholoog in Breda in en volg een gerichte therapie

Mentale problemen hebben voor iedereen veel invloed op het dagelijks leven. De eerste stap naar een psycholoog is een lastige om te nemen, maar het is erg verstandig om deze tijdig in te schakelen om erger te voorkomen. Bent u van plan om naar een psycholoog in de regio Breda te gaan of bent u zich aan het oriënteren op het gebied van psychologische hulp? Bekijk dan eens de dienstverlening van Psychologiepraktijk Floor uit Breda. In deze praktijk werkt psycholoog Floor van den Eijnden. Zij is gespecialiseerd in vele vormen van psychologische problematiek. Deze psycholoog in Breda helpt u verder en zorgt ervoor dat u altijd in vertrouwen kunt praten over uw problemen. Bekijk de website en ontdek op welke vlakken u hier geholpen kunt worden door middel van professionele hulp.

Verschillende redenen om therapie te volgen

Bij Psychologiepraktijk Floor in Breda kunt u terecht voor een psycholoog die u met verschillende mentale problemen helpt. Heeft u burn-outverschijnselen door overmatige stress op het werk? Of loopt u al een tijdje rond met een negatief zelfbeeld waar u iets aan wilt doen om sociale uitdagingen in het leven beter aan te kunnen? Dit zijn slechts enkele redenen waarom u een psycholoog inschakelt voor hulp. Elk traject bij deze praktijk bestaat uit drie stappen: aanmelden, het intakegesprek en de behandeling zelf. Tijdens het intakegesprek wordt nauwkeurig beoordeeld in welke mate u therapie nodig heeft. Hierbij geldt altijd: zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

Een ruime ervaring in de psychologie

Is er sprake van een relatief zware of complexe problematiek? Ook hierin heeft psycholoog Floor van den Eijnden in haar praktijk in Breda veel ervaring opgedaan. Door haar kennis over verschillende therapievormen is zij in staat om zeer gericht te werk te gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan cognitieve gedragstherapie, schematherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Informeer zeker eens naar de mogelijkheden bij Psychologiepraktijk Floor en ontdek nieuwe, gerichte oplossingen voor uw problemen.