Risaco
Image default
Dienstverlening

Schrijf u in bij deze huisarts in Eindhoven

Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een huisarts in Eindhoven. Hier luisteren de huisartsen, praktijkondersteuners en de secretaresse naar uw verhaal en doen zij er alles aan om een oplossing te vinden voor uw klachten. Patiënten die de hulp inroepen van deze huisarts in Eindhoven, maken gebruik van een breed pakket aan eerstelijnszorg. Dit betekent dat u met veel klachten snel terecht kan, wat wel zo fijn is wanneer u klachten heeft die uw dagelijkse leven beïnvloeden.

Een nauwe samenwerking met medisch specialisten

Deze huisarts in Eindhoven is niet zomaar een huisartsenpraktijk op zichzelf; hier werken de zorgverleners samen met veel verschillende specialisten van het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis. Het geeft een goed gevoel dat u, indien nodig, direct doorverwezen kan worden naar de nodige medisch specialist. Voor sommige klachten of vragen hoeft u niet altijd direct naar de huisarts, maar wilt u misschien wel uw huisarts in Eindhoven spreken. Dit regelt u gemakkelijk door een elektronisch consult aan te vragen via het formulier op de website. Via e-mail krijgt u dan binnen twee werkdagen een antwoord.

Schrijf u in of vraag uw herhaalrecepten aan

Op de website van deze huisarts in Eindhoven kunt u zich eenvoudig aanmelden als client. Dit doet u door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Vervolgens neemt de assistente zo snel mogelijk contact met u op. Ook bestelt u op de website van Huisartsenpraktijk Keunen snel uw herhaalrecepten. Omdat dit ook online kan, bestelt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week uw recept. Dit kan ook door te bellen en het antwoordapparaat in te spreken. Huisartsenpraktijk Keunen zorgt ervoor dat u snel uw geneesmiddelen kunt ophalen. Moet uw dosis worden aangepast? Dan informeert de huisarts u uiteraard direct.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/

Gerelateerde artikelen

Milieuvriendelijk en snel machinaal straten met de RoadPrinter Eco

De mooiste vloer- en wandtegels geschikt voor elk interieur

Voordelen van het gebruik van maatwerk webapplicaties in uw bedrijf