Risaco
Auto

Je autotheorie halen, gewoon in 1 dag.

123-theorie stelt iedereen in staat om binnen één dag het CBR theorie-examen te halen. Hiervoor hoef je niet in de studieboeken te duiken. De moderne cursus is examen- en praktijkgericht. Je leert de autotheorie aan de hand van ezelsbruggetjes en trucjes. Je krijgt professionele begeleiding en je profiteert bovendien van een voordelig tarief, inclusief cursus, vervoer naar de CBR-locatie en lunchpakket. Alle reden om je snel in te schrijven voor een cursus autotheorie van 123-theorie.nl bij jou in de buurt.

Eenvoudig inschrijven voor cursus autotheorie door heel Nederland

123-theorie houdt cursusdagen door heel Nederland. Van Amsterdam tot Deventer, van Rotterdam tot Arnhem, van Utrecht tot Eindhoven en van Breda tot Den Haag. Inschrijven voor autotheorie kan eenvoudig via onze website. Kies je gewenste locatie om de theoriecursus te volgen en een datum, en vul online je persoonlijke gegevens in. 123-theorie regelt vervolgens direct een examenplek bij het CBR voor je.

Op 1 dag cursus en CBR theorie-examen met 100% slagingskans

De dagcursus autotheorie van 123-theorie.nl omvat heldere lessen in de ochtenduren. Het lunchpakket is voor onder de middag, waarna je aan het begin van de middag naar de CBR examenlocatie wordt vervoerd. 123-theorie.nl garandeert een 100% slagingskans. Mocht je onverhoopt zakken voor het theorie-examen, mag je de eerstvolgende theoriecursus gratis volgen. 123-theorie.nl verzorgt ook deskundige begeleiding bij ADHD, dyslexie of faalangst. Wij zijn er dus voor iedereen!

Schrijf je in via 123-theorie.nl en krijg snel je felbegeerde theoriecertificaat in handen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch per e-mail of via het online contactformulier.