Risaco
Dienstverlening

Tandarts apparatuur nodig?

Heeft u plannen om een tandartspraktijk te starten? Of heeft uw huidige tandartspraktijk gewoon een nieuwe inrichting nodig met nieuw tandarts apparatuur? Dan bent u bij All dent op het goede adres!

Wat doet All Dent?

Zoals u net al heeft kunnen lezen verzorgen wij de volledige inrichting van tandartsapparatuur bij tandartspraktijken. Maar we doen nog meer. We verzorgen ook de inrichting van kaakchirurgen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici. Bij All dent heeft zo ongeveer al het personeel een technische achtergrond, dat zorgt er dan ook voor dat de contact tussen u en ons soepel verlopen en dat ons personeel alles afweet van de tandartsapparatuur. Kortom verzorgt All Dent de hele inrichting van het tandartsapparatuur in de praktijken.

Waarom kiezen voor All Dent?

All Dent onderscheidt zich op de markt omdat wij door heel het land servicemonteurs hebben zitten en omdat wij door de landelijke servicemonteurs ongeveer met 500 (tevreden) praktijken een onderhoudscontract hebben. Deze praktijken zijn zowel groot als klein, voor All Dent maakt dat niks uit! Het tandartsapparatuur dat wij leveren heeft 5 jaar lang garantie! Dat is dus veel langer als de (meestal) gebruikte 12 maanden. Wij zijn tussen half acht ’s ochtends en half 6 ’s avonds bereikbaar. Maar moet er iets met spoed gebeuren buiten die tijden? Ook dat is geen probleem bij All Dent. Wij sturen dan gelijk één van onze servicemonteurs die ervoor zorgen dat uw tandartsapparatuur weer helemaal naar behoren werkt! Ook werken wij met een digitale planning incl. volgsysteem. Dat betekend dat we altijd een servicemonteur kunnen sturen die op dat moment bij uw praktijk in de buurt is!

Het tandartsapparatuur van All Dent

All Dent levert, zoals u net al heeft kunnen lezen de volledige inrichting van tandartsapparatuur bij tandartspraktijken. Ook zit er op alle tandartsapparatuur wel 5 jaar garantie. Van röntgenapparatuur tot werkstoelen tot verlichting. Alles is bij All Dent mogelijk.

Kijk op onze site voor nog meer informatie over All Dent en over de verschillende tandartsapparatuur die wij leveren. Ook kunt u op onze site onze contactgegevens vinden en ons bezoekadres in Veenendaal waar u (zonder afspraak) eens een kijkje kunt nemen in onze showroom!