Risaco
Image default
Dienstverlening

Uw exclusieve auto verzekeren met een speciale autoverzekering

Wilt u uw dure of exclusieve auto verzekeren, maar is dit niet mogelijk met een reguliere autoverzekering? Wanneer u een dure auto aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat deze goed verzekerd is. U heeft een speciale verzekering nodig wanneer u een auto bezit met een cataloguswaarde tussen de € 75.000 de € 200.000 of met een vermogen van boven de 200 kW. Met de exclusieve autoverzekering van NAG Verzekeringen heeft u de keuze uit verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen. Ook bij een auto met een cataloguswaarde boven € 200.000 kunnen zij u helpen met een premium autoverzekering.

Welke dekking past het beste bij mijn dure of exclusieve auto?

Wanneer u uw exclusieve auto wilt verzekeren, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Bij de exclusieve autoverzekering kiest u uit twee soorten dekkingen: WA en WA volledig casco. De WA-verzekering is een wettelijk verplichte verzekering. Wilt u er zeker van zijn dat de meeste schade aan uw auto wordt gedekt? Dan kiest u voor een wat hogere premie met de WA volledig casco-dekking. Deze allriskdekking is onder andere van toepassing op schade door de natuur, inbraak en diefstal van uw auto. Houd er rekening mee dat er een aantal beveiligingseisen aan uw auto van toepassing zijn op deze dekking. De specialisten van NAG Verzekeringen vertellen u hier graag meer over, zodat u uw verzekering op de juiste manier in orde maakt. Wilt u nog een aanvullende verzekering op uw polis zoals een schadeverzekering voor inzittenden of een rechtsbijstandsverzekering? Ook hierover adviseren zij u graag.

Bereken uw premie

Bij NAG Verzekeringen kunt u eenvoudig uw exclusieve auto verzekeren. Hierdoor loopt u geen risico op hoge kosten bij schade of diefstal van uw auto. Wilt u alvast inzicht in kosten van de verzekering voor uw exclusieve auto? Op de website van NAG Verzekeringen kunt u vrijblijvend de hoogte van uw premie berekenen. Ook kunt u hier terecht voor allerlei andere verzekeringen.

https://www.nagdirect.nl/