Risaco
Image default
Entertainment

Een kinderfeest geven bij de escape room in Overijssel

Ga je een kinderfeestje organiseren en heb je geen inspiratie? Dan is het misschien wel leuk om een keer iets anders te doen dan al die standaard feestjes die worden gegeven. Je hebt een escape room in Overijssel misschien nog niet vaak in het lijstje van kinderfeestjes voor bij zien komen. Het gaat vaak over het bezoeken van een stal met paarden, bowlen, partijtje in de achtertuin of bijvoorbeeld laser gamen. Maar het doen van een escape room in Overijssel komt niet vaak voor. Daarom is het juist leuk om jou kind een feestje te geven waar alle vriendjes en vriendinnetjes van onder de indruk zullen zijn en thuis nog wilde verhalen over kunnen vertellen.

Voor kinderen en volwassenen

De escape room in Overijssel is geschikt voor kinderen tussen de 9 en de 12 jaar, wanneer de kinderen ouder zijn worden ze naar een andere escape room in Overijssel geleidt. Mocht er een kind in de groep zitten die ouder is dan 12 dan mag deze uiteraard gewoon meedoen met de groep. De groepen die worden gemaakt voor een enkele escape room in Overijssel zijn maximaal 7 personen, wanneer er meer dan 7 personen deelnemen, dan wordt de groep in tweeën verdeeld, waardoor het nog leuk is om in de escape room in Overijssel de opdrachten uit te voeren. Wanneer je met te veel mensen de ruimte in gaat wordt het spel een stuk minder uitdagend en daarom is het aan te raden om dan meerdere ruimtes te gebruiken. 

Wat zijn de opdrachten?

De duur van het spel is voor volwassenen en kinderen boven de 12 jaar een uur, 60 minuten. De escape room in Overijssel voor kinderen heeft een duur van drie kwartier, 45 minuten. Iedere ruimte heeft een eigen verhaal en eigen opdrachten afgestemd op de doelgroep. Voor kinderen is er uiteraard een ander verhaal dan voor volwassenen.