Risaco
Image default
Eten en drinken

Een fijne ambiance en een heerlijk menu in Schiedam

Bent u op zoek naar een restaurant in Schiedam, zoek dan niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jaren het fijnste, lekkerste en mooiste restaurant in de omgeving Schiedam. Met onze perfecte service, huiselijke maar luxe sfeer en heerlijke gerechten zijn wij er niet bang voor om daar voor uit te komen. Met de beste reviews en de meeste tevreden gasten zijn wij het meest gerenommeerde restaurant in Schiedam en omgeving. Onze chefs hebben veel ervaring in de gastronomische industrie maar zijn altijd op zoek naar nieuwe recepten en nieuwe experimenten. Kom dus naar ons restaurant in Schiedam en proef het menu van het beste restaurant in Schiedam. Of u nu een lekkere biefstuk met patat wilt of iets verfijnders onze chefs maken het als de beste.

Uitgebreid maar verfijnd menu

Onze chefs zijn constant bezig met het samenstellen van het menu voor ons restaurant in Schiedam. Bij ons vindt u een breed assortiment en selectie aan gerechten. Toch is er een focus in ons menu die u bij geen ander restaurant vind in Schiedam. Wij kiezen zorgvuldig de gerechten uit die overigens per seizoen veranderen en werken uitzonderlijk met seizoensgebonden ingrediënten. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn nadat u ons restaurant heeft bezocht, onze chefs zorgen voor ene verrassende ervaring in smaak. 

Betaalbaar en voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons een hapje kan komen eten. Daarom proberen wij onze prijzen betaalbaar te houden zodat ons menu toegankelijk blijft. Een ieder moet bij ons kunnen eten en kunnen genieten van onze culinaire creaties. Wij proberen ons hoofd uiteraard boven water te houden maar toch voor een redelijke prijs eten aan te bieden van gastronomische proporties. Komt u dus snel langs om een hapje te eten.