Risaco
Gezondheid

Met een gerust hart naar de tandarts

Alle behandelingen bij tandartsenpraktijk Culemborg worden met 100% zorg, liefde en professionaliteit uitgevoerd. Of het nu gaat om een onzichtbare beugel, een periodieke controle of een tandvleesbehandeling. De praktijk wordt gerund door een vakkundig en enthousiast team. Tandartsen Daisy-Joyce en Dennis hebben voor iedereen persoonlijke aandacht. Dag in dag uit. Beiden hebben hun studie afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij worden bijgestaan door preventie-assistentes Bea en Linda en door tandartsassistentes Emma en Margreet. Moet er een brug geplaatst worden, sta je voor een wortelkanaalbehandeling of heb je een gaatje? Bij tandartsenpraktijk Culemborg kun je rekenen op rust en uitmuntende kunde. In feite krijgt iedereen een VIP-behandeling. Waarbij VIP staat voor Verzorging en Voorlichting, Instructie en Indicatie, Preventie en Persoonlijke aandacht. 

Betrouwbare praktijk voor professionele mondzorg

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor mondzorg in Culemborg? Welkom bij deze jonge praktijk. Een goede mondzorg is van essentieel belang. In de eerste plaats voor je algehele gezondheid. Maar stralende tanden zorgen er ook voor dat je goed overkomt op anderen. Als je tanden en tandvlees gezond zijn durf je jezelf te zijn en vrij te lachen. Erger jij je aan een afgebroken tand, heb je regelmatig last van bloedend tandvlees of wil je graag een frisser gebit? Maak vandaag nog een afspraak bij tandartsenpraktijk Culemborg.

Je krijgt vrijblijvend advies op maat. Ook als je angst hebt voor de tandarts en misschien te lang niet geweest bent. Kom gewoon eens langs voor een goed gesprek.
Inschrijven gaat heel gemakkelijk online. Je vult je gegevens in en dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Tijdens een kennismakingsafspraak wordt besproken wat tandartsenpraktijk Culemborg voor jou kan betekenen. Tot slot wijzen we je graag op onze handige app. Zo wordt het maken van een afspraak nog eenvoudiger!  

http://www.tpculemborg.nl/