Risaco
Image default
Groothandel

De ideale display koelkast of gekoelde werkbank voor uw bedrijf

Als u eigenaar bent van een horecazaak, kent u het belang van goede koelapparatuur als geen ander. Koeling is belangrijk om eten en drinken goed én lekker vers te houden. Zeker op hete dagen bederft voedsel snel wanneer het op een te warme plek staat. Bovendien wilt u uw klanten natuurlijk wel een koel drankje serveren en geen lauwe variant. Waar vindt u de juiste koelproducten? Het antwoord is bij Koops Retail. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een display koelkast of gekoelde werkbank? Dan kunt u dit bij dit bedrijf eenvoudig bestellen. U kiest uit verschillende soorten en modellen, waardoor er zeker een ideaal exemplaar voor u tussen zit. Werk voortaan eenvoudig en veilig met de juiste koelproducten. U wilt nooit meer anders!

De voordelen van een werkbank met koel- en vriesfunctie

U bereidt vast dagelijks gerechten in de keuken van uw restaurant, café of ander soort horecazaak. Om uw vers bereiden gerechten hygiënisch te bewaren, is een gekoelde werkbank ideaal. Koops Retail heeft er zelfs een met koel- en vriesfunctie. Perfect als u etenswaren wilt invriezen om ze zo langer te kunnen bewaren. Daarnaast heeft de werkbank een digitale controller, een automatische ontdooier en kan de werkbank eenvoudig in hoogte versteld worden. Zo kan iedereen er comfortabel aan werken. Bovendien is de werkbank zeer compact en daarmee ideaal voor kleine, compacte keukens.

Vraag deze experts gerust om advies

Twijfelt u over welke display koelkast of gekoelde werkbank het meest geschikt is voor uw bedrijf? Schroom dan niet om de specialisten van Koops Retail om advies te vragen. Zij zitten al jaren in het vak en kennen hun producten door en door. Ze weten dan ook precies welke werkbank of display koelkast het best in uw zaak past. Laat u persoonlijk door hen adviseren en u bent verzekerd van een uitstekende aankoop die lang meegaat.