Risaco
Image default
Groothandel

Jouw kappersbenodigdheden van A-kwaliteit

Koos van der Beek is dé kappersgroothandel die alles heeft voor iedere professionele kapper. Je vindt hier een supergroot assortiment en de beste deals voor jouw kappersbenodigdheden. Je wil voor jouw klanten natuurlijk het beste van het beste, zodat zij tevreden uit de kappersstoel komen. Dit begint bij kappersbenodigdheden van A-kwaliteit. Koos van der Beek gelooft er niet in om het goedkoopste artikel aan te bieden, omdat dit vaak snel kapot gaat. Het professionele personeel gelooft juist in duurzaamheid en daarom worden je alleen items aangeboden waarin het gelooft. De overzichtelijke webshop maakt het gemakkelijk voor jou om te vinden waar je naar op zoek bent. Op deze manier kan jij snel weer door met waar jij zo goed in bent: de mooiste kapsels knippen.

Van shampoos tot interieurbenodigdheden

Koos van der Beek stopt niet bij de beste haarproducten, maar gaat door met het aanbieden van meubels en essentiële elektronische onderdelen. Zo kan jij er zeker van zijn dat je altijd kappersbenodigdheden kan kopen die jij op dat moment nodig hebt. Je bestelt ze eenvoudig online of bel naar het professionele team om er zeker van te zijn dat jij je items op tijd binnen hebt. Met meer dan 80 jaar opgebouwde ervaring, profiteer je steeds weer van perfecte service. Bestel je voor een bedrag van € 125,- of meer? Dan worden jouw kappersbenodigdheden gratis verzonden. Bekijk dus direct het hele assortiment op de website.

Bekijk alle producten in Leusden

Een enthousiaste medewerker van Koos van der Beek komt graag bij jou langs om je van advies te voorzien over de nieuwste producten en trends. Maak hier eenvoudig een afspraak voor door te bellen of mailen. Je hebt echter ook de mogelijkheid om langs deze kappersgroothandel in Leusden te gaan, zodat je alle producten direct kan bekijken. Je wordt hier ook van uitstekend advies voorzien.

https://www.koosvanderbeek.nl/