Risaco
Image default
Groothandel

Een mooie tegelvloer van topkwaliteit maakt uw keuken af

Bent u bezig met het verbouwen van uw keuken en wilt u eindelijk die tegelvloer waar u al zo lang van droomt? Dan is het een goed idee om een keer langs een echte tegelspecialist te gaan voor mooie Italiaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit. Bij een specialist als Intertegel in Dordrecht vindt u de mooiste tegels in verschillende soorten, maten, kleuren, structuren en stijlen. Door het ruime aanbod weet u zeker dat u tegels vindt die perfect passen bij het design en interieur van de rest van uw keuken. De tegels van deze specialist kunt u in uw keuken gebruiken om een tegelvloer aan te leggen of om een mooie tegelwand te creëren voor een unieke sfeer.

Italiaanse tegels recht uit de fabriek voor scherpe prijzen

Wanneer u net wat extra sfeer wilt in uw huis, kunt u kiezen voor de Italiaanse tegels van deze specialist. Intertegel in Dordrecht biedt verschillende keramische tegels uit Italië van uitstekende kwaliteit aan. Denkt u hierbij aan Italiaanse merken als Lea, Kronos en Imola. De Italiaanse tegels uit hun assortiment worden direct geïmporteerd vanuit de fabriek. Hierdoor ervaart u scherpe prijzen voor tegels van hoogwaardige kwaliteit. U kunt de Italiaanse tegels, en de rest van het assortiment, eenvoudig online bekijken. Ook heeft deze specialist een ruime showroom waar u alle tegels in het echt kunt bekijken. Zo krijgt u er pas echt een goed beeld van. Het voordeel van de showroom is dat er ervaren medewerkers werken die u van deskundig advies kunnen voorzien.

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan

Heeft u de perfecte tegels gevonden voor uw tegelvloer in de keuken of wilt u graag de prijs weten van Italiaanse tegels? Dan kun u eenvoudig contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf voor het aanvragen van een offerte. Doordat ze bij dit bedrijf een veel tegels op voorraad hebben, hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe tegels.