Risaco
Image default
Groothandel

Profiteer van het ruime assortiment aan pharma bottles

Bent u op zoek naar pharma bottles die aan alle strenge eisen van de farmacopee voldoen? Dan bent u bij PET Power aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in een productieproces dat rekening houdt met de talloze verschillende voorwaarden. Zo wordt er gebruikgemaakt van een state-of-the-art productieomgeving en kunnen de flessen na afloop ook nog doorstraald worden met gammastralen. U profiteert dus gegarandeerd van verpakkingen van topkwaliteit. Wat wilt u nog meer?

Wat zijn pharma bottles?

U kunt pharma bottles zien als een steriele variant van de standaard PET-fles. Aangezien deze hoogwaardige flessen worden gebruikt in de medische sector, voldoen ze namelijk aan allerlei strenge eisen. En dat is precies waar PET Power zich in heeft gespecialiseerd. Met talloze state-of-the-art productiemachines en een hypermoderne cleanroom, doet het bedrijf er alles aan om de vele kwaliteitstesten te doorstaan. Het resultaat zijn pharma bottles die u met een gerust hart kunt inzetten voor uw medische doeleinden.

Overige producten

Uiteraard kunt u bij PET Power niet alleen pharma bottles kopen. In tegendeel, u kunt hier terecht voor allerlei soorten PET-verpakkingen. Van een eenvoudige PET-fles tot een leuke honingfles met een luxe uitstraling. En u kunt de specifieke eigenschappen ook nog eens helemaal zelf bepalen. Hiervoor heeft het bedrijf een handige configurator ontwikkeld. Met behulp van deze tool ontwikkelt u binnen enkele minuten een PET-fles die aan al uw eisen voldoet. Zodra u tevreden bent met het eindresultaat, plaatst u deze in uw winkelmandje, voert u uw gegevens in en rond u de bestelling af. U kunt het product vervolgens binnen enkele werkdagen op de stoep verwachten. Ideaal, toch?

Stel uw vragen aan de klantenservice

Heeft u vragen over de service van PET Power? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van een PET-fles? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Koop uw horeca apparatuur en meubilair op één plek

Bij deze specialist kunt u holnieten op maat kopen

Een mooie tegelvloer van topkwaliteit maakt uw keuken af