Risaco
Image default
Groothandel

Vind hier uw duurzaam verpakkingsmateriaal of geschenkdoos

VerpakkingShop.nl is een webshop gericht op het leveren van verpakkingsmateriaal of een unieke geschenkdoos aan bedrijven. Elk product is anders en vraagt dan ook om een andere verpakking. Dat is geen probleem. Bedrijven uit allerlei verschillende branches kunnen hier snel en eenvoudig terecht voor al hun verpakkingen. Interesse? Lees dan gauw verder.

Waar kunt u uit kiezen?

Het klantenbestand van deze webshop is zeer gevarieerd. Voorbeelden van de verschillende branches die hier divers verpakkingsmateriaal aanschaffen, zijn:

  • Kledingwinkels (inpakpapier, luxe draagtassen en kledinghoezen)
  • Dierenspeciaalzaken (kunststof emmers, stazakken en stevige draagtassen)
  • Horecagelegenheden (bakjes en bestek, borden)
  • Webwinkels (geschenkdoos en golfkarton, enveloppen)
  • Bakkers (banketdozen, papieren zakken en schaaltjes)
  • Slagers (aluminium bakken, cateringschalen en foodbowls)

Kies een unieke geschenkdoos

Naast de verschillende bovengenoemde verpakkingsmaterialen, is VerpakkingShop.nl ook de ideale plek om een leuke geschenkdoos te vinden. Hiervoor heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Van cadeaupapier, kleine cadeaudoosjes en -zakjes tot luxe draagtassen en grote wijnkisten: het kan allemaal.

Duurzaamheid staat voorop

U vindt  bijVerpakkingShop.nl altijd wel een leuke geschenkdoos én allerlei verschillende soorten verpakkingsmateriaal. Deze verpakkingen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn 100% biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen en daarnaast ook nog eens minder schadelijk zijn voor de natuur. Dit is natuurlijk wel zo fijn als u grote hoeveelheden van de verpakkingen gebruikt.

Eenvoudige bestelling

Het grote voordeel van deze webshop is het feit dat u snel en eenvoudig grote hoeveelheden verpakkingsmateriaal kunt bestellen. Alles is gericht op het aankopen van de producten in bulk, zodat u in één keer klaar bent met uw inkopen. Het enige wat u hoeft te doen, is een account aanmaken, het product naar keuze toe te voegen aan uw winkelmandje en af te rekenen. De items worden vervolgens zo snel mogelijk naar u opgestuurd.