Risaco
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren bij Thuisborg

Laatst hoorden wij op tv iets over je huis verkopen en terughuren, oftewel: verzilverd wonen. Dat schijnt namelijk hartstikke populair te zijn! Met name voor ouderen die niet zo veel geld meer hebben en nog wel een wens in vervulling willen laten gaan. Bijvoorbeeld nog een keer op vakantie gaan met elkaar. Maar wanneer een groot deel van je kapitaal in je huis zit, heb je dat dus niet in bezit. Maar door je huis verkopen en terughuren wordt dat wel mogelijk! Want op die manier krijg je het bedrag wat in je woning zit terug, en huur je het vervolgens van de nieuwe eigenaar. Daardoor kun je gewoon lekker in hetzelfde huis en in dezelfde buurt blijven wonen! Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit.

Huis verkopen en terughuren

Zoals ik al zei hoorden wij dus iets over huis verkopen en terughuren op televisie. En omdat wij daar ook al gauw interesse in hadden, besloten wij dan ook een bedrijf op te zoeken die zulk soort dingen voor ons kunnen regelen. En al snel vonden wij de website van Thuisborg. Daar lazen wij dat zij huizen opkopen en die vervolgens weer direct terug verhuren aan de verkoper. Echter kopen zij die huizen niet zelf op. Want daar hebben zij investeerders voor nodig. Van het hele verhaal raakten wij direct enthousiast. En dus besloten wij dan ook contact op te nemen.

Huis verkocht

Wij belden met Thuisborg en zij legden nog even hun werkwijze uit. Daarin vertelden ze inderdaad dat zij investeerders hebben die de woning kopen en dat terug verhuren aan ons. Thuisborg zit er dan alleen als schakel tussen om alles te regelen.

Daar hebben wij dan ook voor gekozen. En met succes! Want wij hebben op deze manier het kapitaal wat in onze woning zit terug ontvangen. En wij kunnen nog lekker in hetzelfde huis blijven wonen.