Risaco
Image default
Woning en Tuin

Kies voor deze ervaren hovenier uit de gemeente Bergen op Zoom

Wilt u de hulp inschakelen van een ervaren hovenier uit de gemeente Bergen op Zoom? Kies dan voor de expertise en ervaring van W&M Tuincomfort uit Lepelstraat. Het bedrijf is in 2007 opgericht, maar de eigenaren waren voor die tijd ook al werkzaam in de hoveniersector. Hierdoor hebben zij vele jaren ervaring opgedaan in de branche. Deze kennis en ervaring vertalen ze graag naar de praktijk. Zo ontwerpen, leggen en onderhouden ze uw gloednieuwe voor- of achtertuin die geheel aan alle wensen en eisen voldoet!

Deze specialisten hebben een breed werkveld

Het werkveld van deze hovenier uit de gemeente Bergen op Zoom is zeer breed. Zo verzorgen zij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van onder andere:

  • Particuliere tuinen;
  • Bedrijfstuinen van kleinschalige bedrijven;
  • Openbare inrichting, zoals parkeerterreinen en begraafplaatsen;
  • Gebruikstuinen voor instellingen, zoals dagverblijven en zorginstellingen.

Het werkveld van de specialisten is erg breed. Daarnaast kunt u rekenen op een prachtig afgewerkt resultaat; het bedrijf heeft namelijk enkel vakmensen in huis.

Hoe gaat het aanleggen of renoveren van de tuin in zijn werk?

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt een plan opgesteld. Wilt u een compleet nieuwe tuin aanleggen of (een deel van) de tuin renoveren? Als alle wensen in kaart zijn gebracht, zullen de specialisten een ontwerp maken en deze met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zullen de werkzaamheden worden gestart. Wat de werkzaamheden precies zijn, dat is erg breed. Het kan gaan van bestrating tot het aanleggen van een prachtige vijver. Als de tuin is afgewerkt, kunt u genieten van vele ontspannende uren in uw gloednieuwe tuin!

Laat u tuin onderhouden door deze experts

Natuurlijk wilt u dat de tuin er altijd uit blijft zien zoals toen deze net was aangelegd. Heeft u een drukke baan, bent u niet gezegend met groene vingers of bent u fysiek niet in staat om de tuin zelf te onderhouden? Dan kun u bij deze hovenier uit Lepelstraat, in de gemeente Bergen op Zoom, ook terecht voor vakkundige onderhoudsservice. Wilt u meer weten? Neem dan zeker eens contact met hen op via de gegevens die u op de website vindt. Verwen uzelf met een prachtige nieuwe voor- of achtertuin!

https://tuincomfort.com/