Risaco

Makelaar Veenendaal

Met spoed zoek ik een makelaar Veenendaal en vond ik uiteindelijk de website van Ditters. Voor mijn werk is het namelijk noodzakelijk dat ik naar de Randstad moet gaan verhuizen. En dat zo snel mogelijk. Mijn werkgever heeft daar al een woning geregeld, echter moet ik nog wel mijn eigen huidige woning in Veenendaal verkopen. En hiervoor zoek ik dus een makelaar Veenendaal. In dit blogje leg ik graag uit waar ik op heb gezocht en welke makelaardij uit Veenendaal ik heb gevonden.

Ditters makelaars

Allereerst ben ik op makelaar Veenendaal gaan Googelen en al gauw vond ik Ditters Makelaars. Zij zitten onder andere gevestigd in Veenendaal; perfect! Op de website vond ik een pagina die gaat over het verkopen van je woning. Deze heb ik geopend en ik las enige informatie hierover. Zij gaven aan dat ze een breed netwerk hebben en dat die vraag en aanbod samenbrengt. Daarnaast geven zij aan dat zij met goede marketing geïnteresseerden in de woning daar naartoe trekken. Voor mij klonk dit als muziek in de oren!

Ook stond er dat wanneer je overweegt jouw huis te verkopen, dat het altijd de moeite waard zal zijn wanneer je Ditters Makelaars uitnodigt voor een gesprek. Dan zal een medewerker van deze makelaardij vragen naar de wensen en die vervolgens bespreken. Daarnaast zullen zij vrijblijvend inventariseren naar de mogelijkheden.

Wanneer ik Ditters als mijn makelaar zou aanstellen, dan zullen zij het volledige traject van het verkopen van mijn huis begeleiden. Dit komt voor mij heel erg mooi uit! Vooral omdat ik het in verband met mijn werk erg druk heb.

Ditters uitnodigen

Daarom heb ik Ditters uitgenodigd. En een paar werkdagen later kwamen zij al naar mij toe. Wij hebben met elkaar kennis gemaakt en zij zijn nu bezig met het verkopen van mijn huis! Mocht je zelf dus nog je huis willen verkopen, of zelf een huis willen kopen of huren, dan raad ik jou zeker Ditters Makelaars aan!